Апаратни процедури

Апаратни процедури

1. Venus Legacy

Апаратът Venus Legacy е концепция от три параметъра, които осигуряват ефективен фейслифт. Радиочестотата /РЧ/ използва тъканното съпротивление на различните слоеве на кожата, за да я трансформира в топлинна енергия. Механизмът на генериране на топлина се осъществява чрез електричен заряд, което минимизира тъканната увреда. Не се засяга и епидермалният меланин. Това позволява стимулиране продукцията на колаген и еластин, без риск от увреждане на епидермиса и поява на пигментации след процедурите. Не се изисква спазване на строг режим след извършването им, т.е те са ефективни, безболезнени и осъществими в рамките на забързаното ежедневие, тъй като не нарушават професионалния и социалния ритъм.

 

Пулсовото магнитно поле се използва в традиционнната медицина от десетилетия, като през последните години намери своето място и в естетиката. Съществуват множество доказателства за неговите регенеративни способности.

 

Вакуумът осигурява по-добро взаимодействие между обработваната зона и източника на топлина /РЧ/. Изглажда повърхността на кожата, ускорява метаболизма на клетките, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж

2. Ултразвуков лифтинг с Doublo-s

Anti-age борбата привлече в своя арсенал високоинтензивният ултразвук. Тази революционна технология наложи нови стандарти в естетичната дерматология. Тя позволява да се въздейства на съвсем друго ниво - директно върху повърхностната мускуло-апоневротична фасция(SMAS). Последната се състои от два слоя - апоневроза, съставена от колагенови и еластични влакна и подлежащите мимически мускули. Играе ролята на "арматура" на кожата, като я държи опъната. С напредване на възрастта настъпва преразтягане на колагеновите влакна, при което кожата се отпуска. Doublo-s въздейства върху SMAS, причинява термотравма и води до стягане на слоя. Освен това се стимулира образуването на нов колаген, което е причината за задълбочаване на положителния ефект от процедурата в следващите 2-3 месеца. Повече за процедурата може да прочетете тук.