Лазерна епилация

Лазерна епилация

КРАТКО ОПИСАНИЕ:
 
Лазерната епилация е най-широко използваният метод за перманентно обезкосмяване. Развитието на косъма минава през 3 периода - на растеж (анаген), на обратен растеж (катаген) и на покой (телоген). Освен това в различните части на тялото продължителността на тези периоди е различна.. Лазерната енергия има ефект само върху космите, които са в период на растеж. Само те могат да абсорбират лъчистата енергия, да я превърнат в термична и по този начин да настъпи топлинна деструкция на космения фоликул. Това е причината за дифинитивно обезкосмяване да са необходими набор от процедури, за да може да се обхване целият цикъл.
 
В клиника Este Derm използваме Nd:YAG(1064nm) лазер, който се счита за най-безопасния. Той притежава ново поколение система за охлаждане на кожата. Нанася се контактен охлаждащ гел и в желаните зони се натрупва количество енергия, която предварително се определя по протокол. Процедурата се понася изключително леко, като само при по-чувствителните зони е съпроводена с известен дискомфорт. Необходими са между 6-10 процедури в зависимост от случая, като разстоянието между всеки две е около 25-30 дни. 
ПОКАЗАНИЯ:
 
● наличие на окосмяване в определени части на тялото у някои жени, където по принцип липсва или е слабо изразено (хирзутизъм)
● повишено окосмяване (хипертрихоза)
● естетични съображения
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
 
● скорошен тен (до 28 дни след последното интензивно слънцеизлагане или солариум)
● татуировка в третираната зона
ПОДГОТОВКА ЗА ПРОЦЕДУРАТА:
 
Кожата се обезкосмява в деня преди процедурата. Препоръчително е кола маска и епилатор да се избягват, защото могат да доведат до "обръщане на косъм". Преди първата процедура отстраняването може да стане със самобръсначка. При следващите визити е препоръчително това да става с депилаторен крем.
ГРИЖИ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА:
 
Във времето между две процедури се ограничава излагането на интензивна слънчева светлина и ползването на солариуми. Фотоекспонираните участъци от кожата се защитават със слънцезащитен крем с фактор 50.
ЦЕНА:
 
В момента всички зони са с 30% намаление. За да видите актуален ценоразпис натиснете тук.
 

best modafinil generic online UK buy ativan tavor online uk