Новини

Новини

 Запознайте се с Facetite - най-новата процедура за неоперативен фейслифтинг. Представлява миниинвазивна радиочестотна канюла, чрез която се осъществява редукция на мастните депа в областта на лицето и брадичката, а също и стягане на кожата. Повече за процедурата в следващото видео.

 

 


  Ако все още се чудите за идеалния подарък за Вашата половинка, близък или приятел - ние ще Ви помогнем с оригинално и ефективно решение. Подарете ваучер на избрана от Вас стойност, който може да използвате в рамките на 1 година. За повече информация обадете се на познатия Ви телефон.

 

  


  От днес на място в клиниката вече ще може да закупите цялата серия продукти на Princess за комплексна грижа за Вашата кожа.

 

  


Включете се в кампанията на клиника Есте Дерм в борбата срещу пигментните нарушения. Заповядайте или поканете Ваши приятели на безплатна консултация през месец ноември, където ще получите подробна информация за състоянието си и възможностите за корекция на нежеланите пигментации. Нашите специалисти Ви очакват след предварително записан час на нашата ФБ страница или на тел. 0885 566 650. Освен това Ви подаряваме -10% от стойността на процедурата. Прочетете повече за лазерните процедури.