МИНИМАЛНО ИНВАЗИВН0 РЕМОДЕЛИРАНЕ НА ЛИЦЕТО И ТЯЛОТО
212853854 4453471194705240 6390078305249793796 n

Morpheus8 се отличава от познатите естетични платформи, тъй като комбинира предимствата на две от най-мощните технологии – микронидлинг & радиочестота. Morpheus8 работи по аналогичен принцип на микронидлинга, но вместо просто да убожда кожата, апликаторът включва и радиочестота, която задейства производството на колаген и еластин на по-дълбоко ниво, недостижимо за обикновените микроигли. 24-те специфични пинчета проникват в субдермалната тъкан, коагулират мазнините и свиват съединителната тъкан, за да стегнат и подмладят третираната област.

❓ Как протича процедурата?

➡️ Самата процедура започва след нанасяне на локален обезболяващ крем върху зоната за третиране. Апликаторът се притиска леко в зоната, позволявайки на малките игли да проникнат в кожата, след което се излъчват радиочестотни вълни. Топлината от тези вълни прониква дълбоко, стягайки кожата и достигайки мазнините отдолу. Игличките създават каналите, за да се позволи на радиочестота да проникне в най-дълбоките слоеве, което води до цялостно ремоделиране и стягане на кожата на лицето и тялото.

❓ Какво постигаме?

➡️ Morpheus8 третира и ремоделира:✔️ Отпусната кожа на лицето, челюстта, шията. ✔️ Бръчки и фини линии по лицето, шията и деколтето.✔️ Обезцветена повехнала кожа.✔️ Зоната под очите.✔️ Белези от акне.✔️ Стрии.✔️ Отпуснатата кожа на ръцете, бедрата, коленете и корема.

Call Now Button