Екип

ДОЦ. ДОНЧО ЕТУГОВ

ОСНОВАТЕЛ – ДЕРМАТОЛОГ

дончо етугов
дончо етугов

Завършва Медицинския университет в София през 1996 г. Придобива специалности по дерматология и венерология през 2001 и здравен мениджмънт през 2005 г. Специализира обща дерматология в университетската болница „Сейнт Луи” в Париж, оперативна дерматология и болести на вените на долните крайници във „Фридрих Шилер Университет” в Йена – Германия, а също в Рим и Атина.


Д-Р МАРИЯ РЪТКОВА

ЛЕКАР – ДЕРМАТОЛОГ

rutkova

Завършва медицина в Медицински Университет София и специализация по Дерматология и Венерология в УMБАЛ „Александровска“.

Нейната страст са онкодерматологията и дерматохирургията. Интересува се от приложението на лазерни и енергийно базирани устройства в клиничната и естетична дерматология.

„За мен е важно човек да бъде отговорен, последователен и откровен и се старая да прилагам тези качества ежедневно в професията си.“


Д-Р ЛОРА ТЕРЗИЕВА

ЛЕКАР

94376360 3198834713502234 2008752390408241152 o

Д-р Терзиева завършва с отличие Медицински университет – София през 2018 година, а през 2019 започва да специализира дерматология и венерология в отделението по кожни и венерически болести на УМБАЛ “Александровска”.

Научните ѝ интереси са насочени към клиничната дерматология, трихология, дерматохирургия и трансплантация на коса по иновативният метод FUE.

Д-р Терзиева взема участие в научни конгреси и обучения в областта на дерматологията и трансплантацията на коса, където се сертифицира и усвоява практическите си познания.


ХРИСТИЯНА АНДОНОВА

МЕНИДЖЪР

Завършва бакалавърска степен по ‘‘ Бизнес икономика ‘‘ в Икономическия университет УНСС в София.

След това, придобива магистърска степен ‘‘ Управление и развитие на Човешките ресурси ‘‘ в  Нов Български университет по програмата за разработена в съответствие с изискванията на професионалните стандарти по управление и развитие на човешките ресурси на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР), на международните стандарти за управление на човешките ресурси на Chartered Institute of Personnel & Development (CIPD), UK и Европейската и Национална квалификационна рамка.

Към богатата си учебна биография добавя и опит  в „Медицинския университет‘‘ в София.

„Мениджърските ми цели и нагласи са концепции и стратегии, за най-добра организация на процесите, спазване на добрите съществуващи практики и задължително – припознаване принципите на бизнес етиката от всички. За мен най-важно засега е изграждането на максимално добра работеща структура и прецизиране на работата, изпълняване на стратегии в естетично-дерматологичния бизнес‘‘.


ВЕСЕЛИН КРУМОВ

ТЕРАПЕВТ

img fe0a6e3b1ba827c025926931b6e4f74c v odpa38qf9v13y43f9jl9eskys0vfstzs5unyufjqg0

Call Now Button