213767307 4453566354695724 5190276195909176869 n 1

Продължаваме с процедурите, които могат без проблем да се извършват през летните месеци, а днес отделяме специално внимание на мезотерапията.

💉 Едно от основните предимства на мезотерапята, което я налага като една от най-предпочитаните в естетиката, е че тя незабавно подобрява повяхналата, уморена кожа и повърхностните бръчки, но също така стимулира кръвообращението, помагайки на тялото да изхвърли вредните токсини. Мезотерапията успешно се справя и със състоянията на хиперпигментация.

🎯 Мезотерапевтичните витаминни коктейли стимулират фибробластите в клетките да произвеждат повече колаген в борбата с признаците на стареене. Списъкът с инжектирани полезни ингредиенти, използвани при мезотерапия, обикновено включва над 50 активни съставки, като напр. витамини, растежни фактори, хиалуронова киселина, пептиди, антиоксиданти и микроелементи, които осигуряват идеалната среда за здрава кожа, много по-способна да се справи с процеса на стареене.

🔝 Ако все още не сте си правили тази процедура, сега е идеалният момент да пристъпите към нея – през целия месец юли може да се възползвате от лятното ни предложение за ПОДМЛАДЯВАЩА МЕЗОТЕРАПИЯ, базирaна на хиалуронова киселина и витамини:

Comments are closed.