138399762 3945780745474290 7893986980385651780 n

Присаждане на коса – защо да изберем клиника Estetics&Dermatology

Пациентите на Estetics&Dermatology ни се доверяват, защото винаги работим с най-висок клас медико-естетични технологии и апаратура. По отношение на присаждането на коса, прилагаме най-съвременният и минимално инвазивен метод за трансплантация, постигащ максимално естествени резултати – FUE. И не само. Предлагаме цялостен подход за справяне с косопада, включително комплекс от иновативни нехирургични терапии за лечение и забавяне на неговата прогресията.

Двоумите се дали да изберете България или друга страна за вашата трансплантация на коса? Даваме ви няколко причини да не го правите:

1️⃣ В България вече присъстват достатъчно добри технологии и достатъчно подготвени и добри специалисти за транспланатция на коса. В клиника Estetics&Dermatology ще откриете високоспециализиран и добре обучен екип от специалисти, които работят с индивиуален подход.

2️⃣ В България постоперативното проследяване на пациента и полагането на допълнителни грижи са по-лесни. Не се налагат допълнителни пътувания зад граница. В чужбина такова проследяване е трудно осъществимо и често се пропуска.

3️⃣ Трансплантацията на коса в България е на по-достъпни цени в сравнение с много места в чужбина.🔸 Цените за трансплантация в клиника Estetics&Dermatology започват от 1900 евро;🔸 Цените за нехирургичните терапии за лечение на косопад в клиника Estetics&Dermatology започват от 150 лв.;🔸

Прегледът за трансплантация на коса в клиника Estetics&Dermatology е БЕЗПЛАТЕН.

Comments are closed.