7 ПРЕДИМСТВА НА ЛИФТИНГ КОНЦИТЕ“APTOS “

218816639 4491477124237980 5108026505375539221 n

Ако търсите нехирургичен метод за подмладяване, то тогава именно тази иновативна процедура против стареене може би е вашето решение.

✴️ Лифтингът с конци е все по-търсен метод за изглаждане на бръчките и стягане на отпуснатата кожа без операция. Процедурата включва поставяне на конци в меките тъкани, които след това се изтеглят плътно, повдигайки кожата. В резултат на това лицето е редефинирано, обемът възстановен и ефектите от стареенето са значително намалени.Конците могат да бъдат както неабсорбируеми, така и абсорбиращи се. Тъй като абсорбиращите нишки се разтварят естествено, кожата започва да произвежда повече колаген и еластин, което дава по-дълготраен резултат. Конците се вкарват без разрез в кожата, така че процедурата е напълно безопасна.

↪️ Лифтингът с конци има широко приложение за третиране на различни зони – изглаждане на хоризонтални и вертикални бръчки на челото, повдигане на веждите и възстановяване на обема при увисване на бузите. Те могат също така да изгладят линиите около устните и да стегнат увисналата кожа под долната челюст, да повдигнат и подмладят различни части на тялото.

🎯 Ето кои са и седемте ключови предимства на лифтинг конците Aptos, които са изборът на медицинския екип на клиника Estetics & Dermatology в неговата практика:

☑️ Двойно действие: повдигане и регенерация;

☑️ Минимално инвазивна процедура, изискваща само местна упойка;

☑️ Кратка процедура – до 20 минути;

☑️ Моментален видим ефект;

☑️ Минимален възстановителен период;

☑️ Синтез на нов колаген и повишена микроциркулация;

☑️ Продължителен ефект – между 1 и 3 години.

Call Now Button