Инвазивна естетична медицина
AccuTite - Неоперативен лифтинг за най-деликатните зони в човешкото тяло

Революционен миниинвазивен лифтинг за най-деликатните зони в човешкото тяло

Какво е AccuTite?

AccuTite е най-малкото устройство за стягане и лифтиране на кожата в естетичната медицина, което позволява на лекаря да достигне и да третира най-деликатните и трудно достъпни зони на човешкото тяло.

С AccuTite лекарите могат да прилагат фокусирана радиочестотна контракция и по този начин да се избегне по-инвазивната или ексцизионна хирургична интервенция. 

AccuTite е най-новото попълнение в семейството технологии за радиочестотна асистирана липолиза (RFAL).

Как протича процедурата?

Процедурата се извършва под местна анестезия. С изключително фина двустранна канюла, се достига под повърхността на кожата и чрез нея се обработват малките зони с радиочестотна енергия, която редуцира мастните клетки и стимулира синтеза на колаген и еластин.

Кои зони се третират?

Като минимално инвазивна процедура, това прави Акутайт една от желаните процедури за достигане и третиране на трудно достъпни и изключително деликатни зони на човешкото лице и тяло. А именно: всички малки зони, в които се наблюдава увисване или излишна мазнина.

Подходящи зони са:

  1. Лице – зона около и над веждите, периорбитална гънка, назолабиални бръчки, долната част на лицето и шията
  2. Тяло – зоната на деколтето, горната част на ръцете, лактите, корема, вътрешните бедра, колената, както и интимната област при жените.

AccuTite е част от радиочестотната конфигурация на системата InMode. Апарата има множество защитни механизми вградени в него, които гарантират равномерното му загряване и това прави процедурата безопасна и ефективна.

Грижи и възстановителен период:

Процедурата е миниинвазивна и се изпълнява от малка канюла под местна упойка. След нея пациентът може да се прибере у дома и да се върне към обичайния си начин на живот. В сравнение с други хирургични манипулации като блефаропластика например, периодът на възстановяване е изключително кратък.

Отокът и синини не са изключени след манипулацията, но бързо отшумяват – в рамките на няколко дни. Препоръчително е да се носи стягаща превръзка 2-3 дни след процедурата.

Резултати:

Резултати могат да се видят веднага. Засилване и разгръщане на пълният ефект се наблюдава във времето след 6 седмици до 12 месеца. Продължава до 5 – 7 години.

Филърите се прилагат за запълване на загубени обеми в областта на лицето, за корекция на асиметрия. В клиника Есте Дерм се работи с висококачествени резорбируеми филъри на базата на хиалуронова киселина и биостимулиращи филъри на базата на полимлечна киселина, поликапролактон и калциеви частици. Зоните, които се коригират, са скули, устни, нос, шия и деколте.

Още за Естетичната дерматология

Естетичната дерматология е мощен съюзник в стремежа на модерния човек да поддържа естесвения и здрав вид, независимо от пола и възрастта. Тя предлага корекции на естетични проблеми на кожата и подкожните тъкани, както и реконструкция на лицето и тялото по неоперативен път. Наша мисия е да предоставим на пациентите си висок стандарт на грижа, индивидуален подход и избор на най-подходящите инвазивни, минимално инвазивни или неинвазивни медицински процедури.

В ръцете на квалифицираните специалисти в клиника „Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов те са дискретно, но сигурно средство за решение на всеки естетичен проблем в дерматологията. Резултатите се измерват в забележително подобряване на външния вид и качеството на кожата, в по-съвършени пропорции на лицето и тялото.

В последните 20 години естетичната дерматология се развива интензивно – стандартите се обновяват, откриват се нови техники, медицинска козметика, лазерни и апаратни процедури.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предоставя доказаните новости в практиката за индивидуално решение на Вашия естетичен казус. Клиниката разполага с огромно разнообразие от апарати и лазери от най-ново поколение, както и с екип професионалисти, обучени за работа с тях.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предлага комплексен подход и в антиейджинг грижата за кожата, и в лечението на дерматологични проблеми. При нас ще получите качествени процедури за изглаждане на бръчки, белези, против прекомерно изпотяване на дланите и стъпалата; за запълване на загубени обеми в областта на лицето, за корекция на асиметрия и стрии; различни видове мезотерапия – с хиалуронова киселина, с липолитични ензими, против пигментации, против косопад; лазерни и апаратни процедури – за подмладяване, стягане на кожата, против целулит, терапевтични лазерни процедури и др.

 

Next Project
Инвазивна естетична медицина
BodyTite – липосукция без дълъг възстановителен период
Call Now Button