Инвазивна естетична медицина
BodyTite – липосукция без дълъг възстановителен период

BodyTite – липосукция без дълъг възстановителен период

BodyTite e апарат за радиочестотна асистирана липосукция и липофилиг за лицето и тялото. Устройството е патентована технология InMode (RFAL), която предлага минимално инвазивно контуриране и липосукция на лицето и тялото с резултати, които досега са постигани само с хирургична интервенция, включително и триизмерно свиване на дермата.

Апаратът Bodytite на InMode за радиочестотна асистирана липосукция (RFAL) е минимално инвазивно решение за контуриране на лицето и тялото. Това е безопасна и ефективна процедура, която предлага на пациентите значителни естетични подобрения, без нужда от хирургична намеса. Вградените предпазни мерки в апарата, включващи измерване в реално време на температурата на кожата и мазнините, наблюдение на импеданса, изключване на мощността и звукова обратна връзка, помагат да се осигури безопасността на пациента. Процедурата привлича по-широка пациентска база благодарение на липсата на ексцизия, белези и възстановителен период. Тя е нехирургично решение за липосукция за по-млади пациенти, които все още нямат нужда от сериозен лифтинг.

Липосукцията досега никога не била толкова лесна за изпълнение от страна лекаря и толкова безопасна за пациента. BodyTite дава безпрецедентни резултати благодарение на това, че стимулира естественото подмладяване на кожата. Апаратът BodyTite едновременно изсмуква подкожната мазнина и загрява  до 70 градуса по Целзий третираната област. По този начин се стимулира естественото производство на колаген и еластин в кожата. След период от 6 до 12 месеца се вижда пълно подмладяване на кожата, лифтиране на зоната и силно намаляване на мазнините в третираната област.

След процедурата не остават белези. Възстановителният период е сравнително кратък – между една седмица и 10 дни, като не се изисква престой в болница. Веднага след процедурата, пациентът може да се прибере вкъщи и да поеме ежедневните си ангажименти.

Лупоскуцията и лифтирането с BodyTite се извършва под локална анестезия и трае около 40 минути до 1 час. Средата за извършването на процедурата е напълно стерилна. Необходима е само 1 процедура за постигането на перфектен резултат.

BodyTite – процедура
Цената се определя след консултация

Още за Естетичната дерматология

Естетичната дерматология е мощен съюзник в стремежа на модерния човек да поддържа естесвения и здрав вид, независимо от пола и възрастта. Тя предлага корекции на естетични проблеми на кожата и подкожните тъкани, както и реконструкция на лицето и тялото по неоперативен път. Наша мисия е да предоставим на пациентите си висок стандарт на грижа, индивидуален подход и избор на най-подходящите инвазивни, минимално инвазивни или неинвазивни медицински процедури.

В ръцете на квалифицираните специалисти в клиника „Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов те са дискретно, но сигурно средство за решение на всеки естетичен проблем в дерматологията. Резултатите се измерват в забележително подобряване на външния вид и качеството на кожата, в по-съвършени пропорции на лицето и тялото.

В последните 20 години естетичната дерматология се развива интензивно – стандартите се обновяват, откриват се нови техники, медицинска козметика, лазерни и апаратни процедури.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предоставя доказаните новости в практиката за индивидуално решение на Вашия естетичен казус. Клиниката разполага с огромно разнообразие от апарати и лазери от най-ново поколение, както и с екип професионалисти, обучени за работа с тях.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предлага комплексен подход и в антиейджинг грижата за кожата, и в лечението на дерматологични проблеми. При нас ще получите качествени процедури за изглаждане на бръчки, белези, против прекомерно изпотяване на дланите и стъпалата; за запълване на загубени обеми в областта на лицето, за корекция на асиметрия и стрии; различни видове мезотерапия – с хиалуронова киселина, с липолитични ензими, против пигментации, против косопад; лазерни и апаратни процедури – за подмладяване, стягане на кожата, против целулит, терапевтични лазерни процедури и др.

 

Call Now Button