Неинвазивна естетична медицина
Ботокс

Ботокс

От дълги години ботулиновият токсин е познат на медицината за широк спектър от показания /мускулна спастичност, невропатична болка и други/. Понастоящем поставянето на ботокс е една от най-прилаганите процедури в естетиката, където намира своето място благодарение на функцията си да възпрепятства нервно-мускулнато предаване на мястото на апликация. В резултат на това настъпва мускулна релаксация и изглаждане на мимческите бръчки. Ботулиновият токсин намира приложение и за лечение на хиперхидроза /повишено изпотяване/. Принципът на действие е чрез блокиране предаването на нервните импулси към апокринните потни жлези. Най-често третираните области с ботокс са подмищниците, дланите и ходилата.

Цени за най-популярните процедури с ботокс: виж в раздел цени

Още за Естетичната дерматология

Естетичната дерматология е мощен съюзник в стремежа на модерния човек да поддържа естесвения и здрав вид, независимо от пола и възрастта. Тя предлага корекции на естетични проблеми на кожата и подкожните тъкани, както и реконструкция на лицето и тялото по неоперативен път. Наша мисия е да предоставим на пациентите си висок стандарт на грижа, индивидуален подход и избор на най-подходящите инвазивни, минимално инвазивни или неинвазивни медицински процедури.

В ръцете на квалифицираните специалисти в клиника „Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов те са дискретно, но сигурно средство за решение на всеки естетичен проблем в дерматологията. Резултатите се измерват в забележително подобряване на външния вид и качеството на кожата, в по-съвършени пропорции на лицето и тялото.

В последните 20 години естетичната дерматология се развива интензивно – стандартите се обновяват, откриват се нови техники, медицинска козметика, лазерни и апаратни процедури.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предоставя доказаните новости в практиката за индивидуално решение на Вашия естетичен казус. Клиниката разполага с огромно разнообразие от апарати и лазери от най-ново поколение, както и с екип професионалисти, обучени за работа с тях.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предлага комплексен подход и в антиейджинг грижата за кожата, и в лечението на дерматологични проблеми. При нас ще получите качествени процедури за изглаждане на бръчки, белези, против прекомерно изпотяване на дланите и стъпалата; за запълване на загубени обеми в областта на лицето, за корекция на асиметрия и стрии; различни видове мезотерапия – с хиалуронова киселина, с липолитични ензими, против пигментации, против косопад; лазерни и апаратни процедури – за подмладяване, стягане на кожата, против целулит, терапевтични лазерни процедури и др.

 

Call Now Button