Инвазивна естетична медицина
FaceTite - Неоперативен лифтинг за стягане и контуриране кожата на лицето и шията

FaceTite

 ВИСОКОЕФЕКТИВЕН ФЕЙСЛИФТ и то БЕЗ СКАЛПЕЛ

Чувствате кожата на лицето и шията си отпусната и това ви потиска? Искате да подобрите визията, формите и контура на лицето си, но не искате да се подлагате на хирургични интервенции? Притеснявате се от дълго възстановяване, отоци и белези?

В днешно време естетичната медицина дава решения за редица предизвикателства поставени пред нея.

FaceTite може да бъде едно от тях!

Какво представлява FaceTite?

Миниинвазивна процедура, която в днешно време може да конкурира и да бъде една от най-добрите алтернативи на оперативната хирургична намеса.

FaceTite е съвременен иновативн метод за стягане и контуриране кожата  на лицето и шията, чрез революционна технология, използваща радиочестотна асистирана липолиза. Посредством насочена радиочестотна енергия (RF) – безопасно и ефективно, накрайникът контурира и свива тъканта, като термично атакува подкожната мазнина. Така се стимулира  процеса на естествено регенериране и синтез на колаген и еластин в кожата.
А резултатът от процедурата е по-стегната кожа за по-дълъг период от време.

Какви са ПРЕДИМСТВАТА НА процедурата за стягане на кожа на лицето – FaceTite?

  • На първо място FaceTite е безопасна и щадяща процедура.
  • Няма оперативна намеса, което е предпоставка за по-кратък възстановителен период.
  • Минимизирани са белезите, синините и отоците, за разлика от оперативния лифтинг.

Това прави FaceTite абсолютен титуляр в неоперативните процедури за третиране на отпусната кожа на лицето и шията, което до сега беше постижимо само чрез хирургичен оперативен лифтинг.

Кои зони могат да бъдат третирани?

Областите на лицето и шията, в които се наблюдава отпускана на кожата. А именно:

  • горни клепчачи,
  • двойна брадичка,
  • увисквания на шията и долна челюст.

Очаквани резултати след манипулация с FaceTite?

Видими резултати се забелязват веднага, а оптималнят ефект се наблюдава от 6 до 12 седмици след процедурата.

Една процедура с FaceTite веднъж на 5-7 години е достатъчна поради изключително добрият видим ефект.

Какъв е възстановителният период след FaceTite?

FaceTite е минимално-инвазивна процедура, която се извършва под местна анестезия или седация. След процедурата, пациентите могат да се приберат вкъщи и да се върнат в кратки срокове към своя ритъм на живот.
Препоръчително/задължително е да носи стягаща превръзка в продължение на няколко дни.

Може ли FaceTite да бъде в комбинация с други естетични процедури?

Да. Фейстайт се комбинира изключително добре с процедури, като блефаропластика, фракционираната радиочестота на Morpheus, както и подходящи хиалуронови пълнители. Всички те биват съобразени с типа кожа и тежеста на отпускане на тъканта в областите, които ще бъдат третирани.

Какви са предимствата на FaceTite пред оперативния лифтинг на лицето?

FaceTite е минимално инвазивна процедура с по-малко белези, синини и отоци, с по-бърз възстановителен период и по-естествено изглеждащ краен резултат. Кожата в областта на долната част на лицето е по-стегната и контурирана. Мастните натрупвания в областа на брадичката и бузите са редуцирани. Постига се естествена и младежка визия. Възстановителният процес не изисква дълга социална пауза или отделяне от работа.

Във видео материала по-долу можете да проследите всички стъпки от процедурата, както и да научите повече за нея от самия доц. д-р Етугов, който демонстрира как с миниинвазивна интервенция се постигат резултати от хирургичен клас.

Доц. д-р Етугов демонстрира тънкостите при процедурата FaceTite (video click to play).

Още за Естетичната дерматология

Естетичната дерматология е мощен съюзник в стремежа на модерния човек да поддържа естесвения и здрав вид, независимо от пола и възрастта. Тя предлага корекции на естетични проблеми на кожата и подкожните тъкани, както и реконструкция на лицето и тялото по неоперативен път. Наша мисия е да предоставим на пациентите си висок стандарт на грижа, индивидуален подход и избор на най-подходящите инвазивни, минимално инвазивни или неинвазивни медицински процедури.

В ръцете на квалифицираните специалисти в клиника „Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов те са дискретно, но сигурно средство за решение на всеки естетичен проблем в дерматологията. Резултатите се измерват в забележително подобряване на външния вид и качеството на кожата, в по-съвършени пропорции на лицето и тялото.

В последните 20 години естетичната дерматология се развива интензивно – стандартите се обновяват, откриват се нови техники, медицинска козметика, лазерни и апаратни процедури.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предоставя доказаните новости в практиката за индивидуално решение на Вашия естетичен казус. Клиниката разполага с огромно разнообразие от апарати и лазери от най-ново поколение, както и с екип професионалисти, обучени за работа с тях.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предлага комплексен подход и в антиейджинг грижата за кожата, и в лечението на дерматологични проблеми. При нас ще получите качествени процедури за изглаждане на бръчки, белези, против прекомерно изпотяване на дланите и стъпалата; за запълване на загубени обеми в областта на лицето, за корекция на асиметрия и стрии; различни видове мезотерапия – с хиалуронова киселина, с липолитични ензими, против пигментации, против косопад; лазерни и апаратни процедури – за подмладяване, стягане на кожата, против целулит, терапевтични лазерни процедури и др.

Повече информация за предлаганите решения в областта на естетичната дерматология може да откриете в съответното тук.

 

Next Project
AestheDerm
Цени
Call Now Button