Call Now Button
Апаратни процедури
LaseMD

LaseMD – Синергия между лазер и специална козметика

Какво е LaseMD

Процедурата LaseMD ™ е създадена специално за подмладяване на кожата чрез оптималната комбинация между лазерно лечение и набор от специално проектирана козметика.

Тулий лазерът на LaseMD генерира хиляди микроимпулси, прониквайки в дермата в рамките на кратка (6 до 20 минути) процедура, без нужда от местна анестезия.

Препаратите от серията LaseMD Purity се приготвят непосредствено преди употребата за всеки пациент и в тяхната формула влизат минимален брой ингредиенти, така че да се постигне нужния ефект без нежеланите странични ефекти, присъщи на някои козметични съставки. В зависимост от спецификата и целта на лечението, по време на процедурата, се използва специален набор от ампули, всяка със собствена индикация, за да се получи максимално благоприятен ефект върху кожата

LaseMD

Основни индикации за LaseMD

 • Намаляване на бръчки
 • Анти-ейдж
 • Изсветляване и озаряване
 • Мелазма
 • Намаляване на пигментни петна
 • Редуциране на отпуснатата кожа
 • Заличаване на белези
 • Косопад
 • Грижа за деколтето
 • Подмладяване на шията

Предимства на LaseMD

 • Изключително ефективен
 • Бързи процедури: 6-20 мин
 • Подходящ за всеки тип кожа
 • Без нужда от упойка
 • Кратък възстановителен период

Как работи LaseMD:

Стъпка 1: Устройството използва лазерни импулси, специално избрани, заради умерената им абсорбция от водата, за да създадат микроканали на дермално ниво.
Стъпка 2: По време на създаването на тези микроканали, епидермалния слой на кожата остава почти непокътнат. Това е едно от задължителните условия, козметичните продукти да бъдат доставени правилно и да бъде постигнат желания ефект.
Стъпка 3: Активните съставки в ампулите на laseMD® са под формата на наночастици. Размерът им е прецизно оптимизиран, за да се позволи проникването им в дълбочина, като същевременно се намалява болката и времето за възстановяване.
Стъпка 4: Микроканалите се затварят в рамките на час след процедурата и молекулите на активните вещества се абсорбират в дермата.

Вижте повече за LaseMD тук

Често задавани въпроси за LaseMD

Какво се случва с кожата по време на процедурата?
Лазерното лечение на кожата с LeseMD е безвредно и не води до странични ефекти. По време на процедурата кожата е защитена и лек дискомфорт се наблюдава в много редки случаи. Терапията с устройството не нарушава епидермиса, за това и възстановителният период след процедурата е почти минимален. Чрез лазера се създават микроканали на дермално ниво. Според състоянието на кожата и възрастта на пациента се избират ампули с активни съставки, които се вкарват в микроканалите. Продуктът прониква възможно най-дълбоко за да може вкараните активни частици да се натрупат в кожата по-лесно. До най-много час след процедурата, микроканалите се затварят и молекулите на активните вещества започват да действат в дермата. При процедурата не се използва упойка.
Какъв ефект може да се очаква и за колко дълго?
След процедура с LaseMD кожата става по-еластична, което от своя страна изглажда бръчките и забавя появата на нови. Също така употребата на уреда може да намали пигментните петна и да заличи нежелани белези. Много пациенти се удивяват от ефекта на процедурата върху кожата на деколтето. Значително тя е по-изгладена и изглежда подмладена. Наблюдава се моментално тонизиране на кожата. Тя изглежда сияйна и добре хидратирана, което прави пациентите подложили се на процедурата да изглеждат много по-млади и жизнени. Дълготрайността на процедурата зависи много от начина ви на живота и ежедневната грижа за кожата. Разбира се няма вечна гаранция, за това е препоръчително процедурата да се подновява в интервал от една до две години.
Next Project
Дерматовенерология
Псориазис