Апаратни процедури
Фракционен радиочестотен лифтинг - Morpheus8

Фракционен радиочестотен лифтинг – Morpheus8

Процедура за ремоделиране и контуриране на лицето и тялото. Стимулиране производството на колаген.

Morpheus8 е първата фракционирана технология за стягане и лифтиране на цялото тяло!

Morpheus8 е нов, революционен апликатор за платформата Inmode, който третира и ремоделира подкожието, както и мастната тъкан. Morpheus8 представлява фракционирана радоичестота, която ремоделира и контурира лицето и тялото.

Подходящ както за лице така и за тяло, като по тялото може да третира успешно целулит и стрии.
Различното при Morpheus8 в срванение с останалите фракционирани радиочестоти са изключитено тънките конусовидни игли (подобно на иглите за акопунктура) и мрежата от електроди, с които работи апликторът. Иглите проникват от 2 мм до 4 мм в подкожитео, като радочестната енергия работи в дълбочина. По този начин повърхността на кожата остава напълно здрава.

Процедурата с Morpheus8 няма никакъв възстановителен период.

Нужни са 3 процедури в рамките на 3 месеца за най-добри резултати. След това процедурата може да се повтори след около година.

Още за Естетичната дерматология

Естетичната дерматология е мощен съюзник в стремежа на модерния човек да поддържа естесвения и здрав вид, независимо от пола и възрастта. Тя предлага корекции на естетични проблеми на кожата и подкожните тъкани, както и реконструкция на лицето и тялото по неоперативен път. Наша мисия е да предоставим на пациентите си висок стандарт на грижа, индивидуален подход и избор на най-подходящите инвазивни, минимално инвазивни или неинвазивни медицински процедури.

В ръцете на квалифицираните специалисти в клиника „Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов те са дискретно, но сигурно средство за решение на всеки естетичен проблем в дерматологията. Резултатите се измерват в забележително подобряване на външния вид и качеството на кожата, в по-съвършени пропорции на лицето и тялото.

В последните 20 години естетичната дерматология се развива интензивно – стандартите се обновяват, откриват се нови техники, медицинска козметика, лазерни и апаратни процедури.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предоставя доказаните новости в практиката за индивидуално решение на Вашия естетичен казус. Клиниката разполага с огромно разнообразие от апарати и лазери от най-ново поколение, както и с екип професионалисти, обучени за работа с тях.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предлага комплексен подход и в антиейджинг грижата за кожата, и в лечението на дерматологични проблеми. При нас ще получите качествени процедури за изглаждане на бръчки, белези, против прекомерно изпотяване на дланите и стъпалата; за запълване на загубени обеми в областта на лицето, за корекция на асиметрия и стрии; различни видове мезотерапия – с хиалуронова киселина, с липолитични ензими, против пигментации, против косопад; лазерни и апаратни процедури – за подмладяване, стягане на кожата, против целулит, терапевтични лазерни процедури и др.

Call Now Button