Неинвазивна естетична медицина
плазмо терапия

Плазмо терапия

Плазмо терапия (Platelet Rich Plasma) терапия е иновативен метод, при който се използва собствена обогатена плазма на пациента.

Терапията известна още като „вампирски лифтинг“ , в последните години се превърна в една от най-често използваните натурални процедури за подмладяване. Това е единствената терапия в естетичната медицина, при която се използват естествените ресурси на организма.

Плазмо терапията се състои в следното: взема се определено количество венозна кръв от пациента и се центрофугира. На дъното на епруветката се утаяват тежките клетки като еритроцитите, а над тях остава серум и тромбоцити. Последните имат способността да отделят биологично активни субстанции и с това се ускоряват възстановителните процеси, кожата се поддържа жизнена и еластична.

Терапията е напълно безопасна и няма противопоказания за пациентите. Терапията предлага напълно естествена, органична и натурална подмладяваща алтернатива с бързи резултати , без алергични и странични реакции.
Тя е напълно съвместима с останалия анти-ейджинг арсенал като ботулинов токсин, хиалуронови филъри, лазери и др. 

Още за Естетичната дерматология

В ръцете на квалифицираните специалисти в клиника „Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов те са дискретно, но сигурно средство за решение на всеки естетичен проблем в дерматологията. Резултатите се измерват в забележително подобряване на външния вид и качеството на кожата, в по-съвършени пропорции на лицето и тялото.

Естетичната дерматология е мощен съюзник в стремежа на модерния човек да поддържа естесвения и здрав вид, независимо от пола и възрастта. Тя предлага корекции на естетични проблеми на кожата и подкожните тъкани, както и реконструкция на лицето и тялото по неоперативен път. Наша мисия е да предоставим на пациентите си висок стандарт на грижа, индивидуален подход и избор на най-подходящите инвазивни, минимално инвазивни или неинвазивни медицински процедури.

В последните 20 години естетичната дерматология се развива интензивно – стандартите се обновяват, откриват се нови техники, медицинска козметика, лазерни и апаратни процедури.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предоставя доказаните новости в практиката за индивидуално решение на Вашия естетичен казус. Клиниката разполага с огромно разнообразие от апарати и лазери от най-ново поколение, както и с екип професионалисти, обучени за работа с тях.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предлага комплексен подход и в антиейджинг грижата за кожата, и в лечението на дерматологични проблеми. При нас ще получите качествени процедури за изглаждане на бръчки, белези, против прекомерно изпотяване на дланите и стъпалата; за запълване на загубени обеми в областта на лицето, за корекция на асиметрия и стрии; различни видове мезотерапия – с хиалуронова киселина, с липолитични ензими, против пигментации, против косопад; лазерни и апаратни процедури – за подмладяване, стягане на кожата, против целулит, терапевтични лазерни процедури и др.

Next Project
Неинвазивна естетична медицина
Мезотерапия
Call Now Button