AestheDerm
ПРОМОЦИИ

ЛЕЧЕНИЕ НА СКАЛП

Hair


– 10% отстъпка от цената на трансплантацита на коса

– БЕЗПЛАТЕН преглед на скалпа

– БЕЗПЛАТЕН план за лечение на косопад

В клиника Estetics & Dermatology предлагаме комбинация от най-иновативните методи за лечение на косопад за максимално ефективни резултати, като освен инжкционни и апаратни процедури, при нас ще откриеш един от най-иновативните методи за трансплантация на коса – FUE:

Технологията FUE (Follicular Unit Extraction) се базира на екстракция на отделни фоликулярни единици от донорската област на скалпа. Те се сортират и съхраняват в студен физиологичен разтвор, след което се присаждат в проблемната област една по една. Трансплантацията на коса с FUE постига максимално естествени резултати в третираната зона, без белези в донорската зона, и без възстановителен период. Пациентът може да се върне към обичайните си дейности още на следващия ден след трансплантацията.

Запази час за безплатен преглед и изготвяне на план на лечение на скалпа и се възползвай от горещите отстъпки.

Важи до: 30.09.2023г.

scalp

Възстанови косата и скалпа си след летните месеци. В клиника Estetics & Dermatology предлагаме комбинация от най-иновативните терапии за лечение на косопад и укрепване на скалпа за максимално ефективни резултати:

✴️ Трансплантация на коса с един от най-иновативните методи – FUE
✴️ Инжекционни терапии за лечение на скалпа – мезотерапии, PRP терапии и терапии с филъри.
През целия септември може да се възползваш от специалните ни предложения: ☑️ 10% отстъпка от цената на трансплантация на коса с FUE
☑️ ПРП терапия – 1бр. на промо цена 350лв, вместо 600лв
☑️ Мезотерапия за скалп – 4 процедури +1 ПОДАРЪК
☑️ Филър за скалп на промо цена 300лв (1 мл), вместо 350лв

Важи до: 30.09.2023г.

АПАРАТНИ ПРОЦЕДУРИ:

aparatni

Време е да възстановим кожата след летните месеци! През целия септември може да се възползваш от специалната ни отстъпка за пакет от 2 или 3 от най-търсените ни апарати процедури с 50% от отстъпка:


– MORPHEUS8 – минимално инвазивна процедура за подмладяване, ремоделиране и контуриране на кожата на лицето и тялото, базирана на микронидлинг с радиочестотна енергия.


– HIFU – неинвзаивен лифтинг, базиран на фокусирана високоинтензивна ултразвукова енергия, която загрява селективно тъканите в дълбочина, като така по физиологичен начин започва производството на нови колагенови и еластинови влакна, без да се нарушава целостта на кожата.


– LaseMD – система за лазерен ресърфейсинг, осъществяваща минимално увреждане на епидермиса, който се възстановява бързо, а каналите, създадени от устройството, позволяват на продуктите да преминат епидермалната бариера, за да се доставят директно в дермата. В резултат, кожата е по-здрава и млада отвътре навън.


– Венус Вива – нанофракционна терапия, базирана на комбинацията от две иновативни технологии – Nano Fractional RF и Smart Scan. Чрез нагряване на дермата със 160 пина на накрайника се оставят микродермални отпечатъци върху кожата. Те стимулират обновяването на кожата и заличаването на недостатъците й.

Важи до: 30.09.2023г.

МЕЗОТЕРАПИИ:

mezo

Посрещни есента със  здрава, подмладена, стегната и озарена кожа, като се възползваш от пакетното ни предложение за всички мезотерапии в клиника Estetics & Dermatology:

4 мезотерпии + 1 ПОДАРЪК

🎁 Мезотерапия за хидратация и подмладяване
🎁 Мезотерапия за лечение на акне
🎁 Мезотерапия за лечение на пигментации

🎁 Мезотерапия за лечение на скалп
🎁 Антицелулитна мезотерапия

🎁 Мезотерапия за топене на мазнини

Важи до: 30.09.2023г.

Важно:

*Промоционалните процедури в Estetics & Dermatology се извършват от висококвалифицираният екип на доц. д-р Етугов. Участието на самия доцент не е обвързано с промоциите.

* Всички цени може да намерите в секции Промоции и Цени в нашия сайт

Next Project
Апаратни процедури
LaseMD
Call Now Button