AestheDerm
ПРОМОЦИИ

ПРОМО!!!

ПРОМО: -25% ЛИФТИНГ КОНЦИ

2

🎯 Подмладяване с продължителност между 2 и 3 години? Да, постигаме го в клиникаEstetics&Dermatolgy, благодарение на процедурата по поставяне на лифтинг конци. А през целия май може да се възползваш от специалните ни отстъпки:
🎁 -25% от цената на всички видове лифтинг конци, с които работим в клиника Estetics & Dermatology:
✅ Silhouette Soft™
✅ Lead Fine Lift ™ (LFL)
✅ Aptos
✅ BIJOU
Лифтингът с конци е все по-търсен неоперативен метод за изглаждане на бръчките и стягане на отпуснатата кожа. Процедурата включва поставяне на конци в меките тъкани, които след това се изтеглят плътно, повдигайки кожата. В резултат на това лицето е редефинирано, обемът възстановен и ефектите от стареенето са значително намалени. Постигаме видим подмладяващ ефект и коригиране на недостатъците по нетравматичен и бърз метод, без нужда от продължително възстановяване, а резултатите се разгръщат с времето.
🎯 Запиши час и се възползвай от специалните отстъпки в клиника Estetics& Dermatology, където те очаква висококвалифицирания медицински екип, ръководен от доц. Дончо Етугов.
📲 0885 566 650
🎯 София, ул. Балша 5

  • Промоцията не се комбинира с други отстъпки в клиника Estetics & Dermatology

*Важи до 31.05.2022г.

ПРОМО: Пакет ПОДМЛАДЯВАНЕ

1

✴ Посрещни наближаващото лято с озарена, освежена и сияйна кожа, благодарение на специалния ни пакет „Подмладяване”, включващ комбинация от най-търсените естетични процедури:

🔸 поставяне на филър /Sаypha, Neauvia или Pluryal/

🔸 поставяне на ботулинов токсин

💉 Дермалните филъри се прилагат за „запълване“ на лицевите гънки и контури, и се базират на естествени вещества като хиалуронова киселина, колаген и др.Те са идеални за възстановяване загубата на обем – процес, който неминуемо съпътства напредването на възрастта. Ботоксът, от своя страна, ефективно премахва активните бръчки и линии на лицето – тези, които сеобразуват при често неволно свиване на мускулите на лицето, като напр. пачи крак, гневна бръчка и дълбоки линии по челото. В комбинация от двата продукта постигаме видимо подмладяване и освежаване на кожата. А през целия май може да се възползваш от специалното ни предложение:

-20% от цената на пакет „Подмладяване”

☎Запиши час и се възползвай от майските отстъпки в клиника Estetics & Dermatology

☎ 0885 566 650 🎯 София, ул. Балша 5


* Промоцията не се комбинира с други отстъпки в клиника Estetics & Dermatology

*Важи до 31.05.2022г.

ПРОМО: Пакет ЛЯТНО ТЯЛО

3.2.

☀️ Време е за влизане във форма за предстоящите плажни дни. Поради тази причина подготвихме спецален пакет „Лятно тяло”, включващ три мезотерапии за топене на мазнини, а през целия май може да се възползваш от специалната ни отстъпка:

☀️ – 30% от цената на целия пакет от 3 мезотерапевтични процедури. Мезотерапията с липолитични ензими е изключително ефективна по отношение редуцирането на мастните депа. Липолитичните ензими атакуват мембраната на мастните клетки (адипоцитите) и я разрушават. По този начин постигаме контуриране на лицето, редуциране на двойната брадичка, разграждане на мазнините, както и скулптуриране на тялото.

☎ Запиши час и се възползвай от майските отстъпки в клиника Estetics & Dermatology

☎ 0885 566 650🎯 София, ул. Балша 5

🎯 София, ул. Балша 5


* Промоцията не се комбинира с други отстъпки в клиника Estetics & Dermatology

*Важи до 31.05.2022г.

Next Project
Апаратни процедури
LaseMD
Call Now Button