AestheDerm
ПРОМОЦИИ

ПРОМО!!!

ПРОМО: СЕПТЕМВРИ – МЕСЕЦ НА ПРОФИЛАКТИЧНАТА ГРИЖА

derma

🩺 Месец на профилактичната грижа в клиника Estetics & Dermatology.

Лятото е към своя край – сега е най-подходящият момент да си подариш цялостен профилактичен дерматологичен преглед от нашия медицински екип. По време на прегледа ще изследваме наличието на новопоявили се бeнки и състоянието на старите такива, вземайки предвид твоята лична медицинска история, наличието на слънчеви изгаряния през изминалия сезон, фамилна обремененост и др. фактори.

А през целия септември ти подаряваме:

📍 ПОДАРЪК – специализирана медицинска козметика EUCERIN® към всеки профилактичен преглед;

📍 БЕЗПЛАТЕН* дерматологичен преглед на твоето дете, за да сме сигурни, че цялото ти семейство ще посрещне есента със здрава кожа.

📲 Запиши час за профилактичен дерматологичен преглед от висококвалифицирания екип, ръководен от доц. д-р Етугов и се възползвай от специалните отстъпки в клиника Estetics& Dermatology

📲 0885 566 650

* Ако е съпроводен с преглед на родителя

  • Промоцията не се комбинира с други отстъпки в клиника Estetics & Dermatology

*Важи 30.09.2022г.

ПРОМО: Възстанови кожата след лятото!

mezo2
mezo 3

🎯 Възстанови кожата на лицето си след летните месеци в клиника Estetics & Dermatology.

През целия септември ти предлагаме:

☑️ Мезотерапия за цялостна хидратация на лицето – 250 лв., вместо 300 лв.

↪️ С мезотерапията постигаме: изглаждане на повърхностни линии и бръчки, освежаване, хидратация и ревитализиране на кожата.

☑️ Лазерно заличване на пигментации с Lase MD® за лице + ПОДАРЪК – мезотерапия за лице против пигментации.

↪️ LaseMD е фракционна лазерна система, предназначена да доставя козметични средства до дермата, борейки се с широк диапазон от кожни проблеми и същевременно, свеждайки възстановителния период до минимум. Активните съставки в ампулите, предназначени за лечение на хиперпигментации с LaseMD са под формата на наночастици. Размерът им е прецизно оптимизиран, за да се позволи проникването им в дълбочина, като същевременно се намалява болката и времето за възстановяване. Според типа на пигментациите се избира между набор от различни ампули – VC ампула (Аскорбинова киселина), TA ампула (Транексамова киселина) или RS ампула (Ресвератрол). Микроканалите се затварят в рамките на час след процедурата и молекулите на активните вещества се абсорбират в дермата. В резултат – кожата е озарена, а пигментациите – заличени. В комбинация със специалната мезотерапия, в кожата се въвеждат активни вещества, растежни фактори, ензими, и постигаме блокиране на ензима тирозиназа, необходим за меланинообразуването. По този начин се потиска ендогенното образуване на пигменти, а видът и тургурът на кожата значително се подобрява.

📲 Запиши час и се възползвай от специалните септемврийски отстъпки в клиника Estetics & Dermatology

📲 0885 566 650


* Промоцията не се комбинира с други отстъпки в клиника Estetics & Dermatology

*Важи до 30.09.2022г.

ПРОМО: Пакети за лечение на косопад

h1

🎯 Ако наистина държиш да се сдобиеш с КОСАТА, КОЯТО ИСКАШ, е време да заложиш на качеството. В клиника Estetics & Dermatology предлагаме комбинация от най-иновативните методи за лечение на косопад за максимално ефективни резултати:

✴️ Трансплантация на коса с най-модерна техника за присаждане – FUE (Follicular Unit Extraction)

✴️ Мезотерапии за лечение на скалпа

✴️ Специална терапия с филъри за коса

✴️ Иновативната лазерна технолгия за лечение на скалпа LaseMDА през целия септември може да се възползваш от специалните ни пакетни предложения, без компромис в качеството и на разумни цени:

✅ Трансплантация на коса XS /до 500 фоликула/ + ПОДАРЪК: мезотерапия за коса – пакетна цена 500 евро

✅ Трансплантация на коса S /до 1000 фоликула/ + ПОДАРЪК: мезотерапия за коса – пакетна цена 950 евро

✅ Трансплантация на коса M /до 1500 фоликула/ + ПОДАРЪК: мезотерапия за коса + лазерна процедура на скалпа LaseMD – пакетна цена 1600 евро

✅ Трансплантация на коса L /до 2000 фоликула/ + ПОДАРЪК: мезотерапия за коса + лазерна процедура на скалпа LaseMD + филър за коса – пакетна цена 2200 евро

📲 Запиши час за БЕЗПЛАТНА консултация с медицинския ни екип през септември, за да изберем най-подходящата за теб терапия или комбинация от процедури:

📲 0885 566 650


* Промоцията не се комбинира с други отстъпки в клиника Estetics & Dermatology

*Важи до 30.09.2022г.

Важно: Промоционалните процедури в Estetics & Dermatology се извършват от висококвалифицираният екип на доц. д-р Етугов. Участието на самия доцент не е обвързано с промоциите.

Next Project
Апаратни процедури
LaseMD
Call Now Button