Call Now Button
AestheDerm
ПРОМОЦИИ

ПОДАРИ СИ ЛЮБОВ

Подари си любов, защото само обичайки себе си, може да даваш обич на другите хора.

WIRE APTOS

Подари си любов през февруари! Запиши час за консултация за една от най-иновативните процедури – трайно коригиране на белези и дълбоки бръчки по метода подрязване със специалните конци Wire Aptos. Той се базира на специален скалпел за корекция на изразени бръчки и гънки, като например на челото, подбрадието и шията, глабеларните гънки между веждите, назолабиалните гънки, а също така неравности на кожата и подкожните тъкани на лицето и тялото, белези от секцио и др.

Процедурата осигурява изключително трайни и ефективни резултати.

Цена на процедурата – от 800 лв., в завсимост от зоната.

*Важи до 29.02.2024г.

1 1

Възползвай се от пакетното ни предложение, комбиниращо две от най-търсените ни апаратни процедури, на промо цена през февруари:

  • HIFU (High Intensity Focused Ultrasound – високоинтензивен фокусиран утразвук) се базира на фокусирана ултразвукова енергия, която прониква дълбоко в кожата, без да нарушава нейния повърхностен слой и в резултат предизвиква стягане и уплътняване кожата на лицето и шията. С HIFU третираме лицето, шията, веждите и челюстта, като процедурата е изключително ефективна за таргетиране на следните проблеми: двойна брадичка, загуба контура на скулите, отпускане на кожата под брадичката и в областта на шията, загуба на контура на лицето, на контура на долната челюст, назолабиалните гънки, увисване ъглите на устата, отпускане на вежди и клепачи, гравитационна птоза (отпускане) на лицето.
  • Morpheus8 предствлява усъвършенстван вариант на микронидлинг технологията, благодарение на уникалната си иновация – наличието на радиочестота, излъчвана от фини конусовидни игли с регулируема дълбочина (до 4 мм). С една процедура постигаме двоен ефект по отношение подмладяването и стягането на кожата. Микроиглите причиняват контролирано нараняване, което води до образуването на нов колаген и еластин. В допълнение, радиочестотната вълна също стимулира този нов синтез. По този начин постигаме подмладяване на кожата в 2 различни формата.

Цена: 1430лв.

*Важи до 29.02.2024г.

4

ОТВОРЕНИ ДНИ:

Подари си любов през най-романтичния месец!

Запиши час за БЕЗПЛАТНА диагностика на кожата, базирана на изкуствен интелект VISIA по време на специалните Отворени дни в клиника Estetics & Dermatology, които ще се проведат на 26-27 февруари. В рамките само на Отворените дни ще може да се възползвате и от 15% отстъпка на цените на предплатените услуги след извършване на прегледа.

Иновативната система се базира на специална платформа, която  се върти около пациента, за да заснеме ляв, десен и фронтален изглед на лицето, като същевременно осигурява изключителен комфорт. Актуализираният софтуер позволява по-бързо заснемане на висококачествени изображения с автоматична класификация на типа кожа и усъвършенстван анализ на кожата на лицето.

*Важи за 26,27.02.2024г.

Промоционалните процедури в Estetics & Dermatology се извършват от висококвалифицирания екип на доц. д-р Етугов. Участието на самия доцент не е обвързано с промоциите.

Next Project
Апаратни процедури
LaseMD