AestheDerm
ПРОМОЦИИ

Май ще бъде горещ в клиника Estetics & Dermatology

filler

Поставяне на филър Croma /1мл./ на специална ПРОМО цена през целия месец:

350лв., вместо 600лв.

Филърите Croma се базират на хиалуронова киселина и целят корекция на повърхностни и умерени бръчки на лицето иоколо устата, както и увеличаване на обема на устните. Те се инжектират в средния до дълбокия дермален слой, постигайки естествен вид и дълготрайна корекция.

Важи до 31.05.2023г.

hifu 1

Неоперативен лифтинг на цяло лице с HIFU с 50% отстъпка през целия месец:


950лв., вместо 1900лв.


HIFU е неинвазивна технология, базирана на фокусирана, фракционирана високоинтензивна ултразвукова енергия, която загрява селективно тъканите в дълбочина, като така по физиологичен начин стимулира синтеза на нови колагенови и еластинови влакна, без да се нарушава целостта на кожата. Процедурата постига повдигане и прибиране на отпуснатата кожа, като се въздейства и върху т.нар. SMAS – повърхностно мускулно-апоневротичен слой.


🎯 Какво третираме с HIFU:
✅ загуба контура на лицето, скулите и долната челюст
✅ двойна брадичка
✅ назолабиални бръчки
✅ отпускане на вежди и клепачи
✅ цялостно отпускане на лицето

Важи до 31.05.2023г.

giveaway 1

🎁 Време е за подаръци 🎁
Този месец искаме да ви изненадаме със специален подарък за пролетно освежване на кожата, а именно процедура по поставяне на филър Croma /1ml/

🎯 Как да участвате:
1️⃣ Последвайте @estetics_dermatology в Инстаграм.
2️⃣ Харесайте поста
3️⃣ Тагнете 1 приятел в коментар.
🩷 Победителят ще се изтегли на ….. – пожелаваме успех на всички участници!

☎️ Запишете час за консултация с медицинския екип на клиника Estetics & Dermatology – нашите специалисти ще отговорят на всички ваши въпроси и опасения относно тези специфични процедури, за да вземете правилното за вас решение.
☎️ 0885 566 650

Важи до 16.05.2023г.

otoplasty

Ако изпитваш притеснения относно размера или формата на ушите си, съществува решение на този проблем. Отопластиката е част от пластично-козметичните операции, извършвани в медицинския блок на клиника Estetics & Dermatology и извършването й цели промяна на формата, големината или позицията на ушите.

Отопластиката се прилага при пациенти, при които се налага:

– уголемяване на ушните миди при хора с прекалено малки уши или при такива, които имат вродени аномалии, свързани с недоразвитие на външното ухо или различните негови части.

– корекция на клепнали или стърчащи уши при пациенти, при които е необходимо позицията на ушите да се промени, като те се „приберат“ към главата.

– намаляване на размера на ушите или само на отделни техни части, за да се постигне хармонично съотношение спрямо големината на главата и формата на лицето.   Запиши час за консултация с медицинския екип на клиника Estetics & Dermatology, за да отговорим на всички твои въпроси относно спецификите на процедурата: 📲 0885 566 650

Важно:

*Промоционалните процедури в Estetics & Dermatology се извършват от висококвалифицираният екип на доц. д-р Етугов. Участието на самия доцент не е обвързано с промоциите.

* Всички цени може да намерите в секции Промоции и Цени в нашия сайт

Next Project
Апаратни процедури
LaseMD
Call Now Button