Апаратни процедури
Радиочестотен лифтинг VenusViva

Радиочестотен лифтинг с Venus Viva

Система за обновяване и стягане на кожата на лицето и тялото!

Venus Vivа е иновативен метод за ремоделиране на кожата. С комбинацията си от нанофракционна радиочестота и технология SmartScan, това е първата и единствена фракционна радиочестотна система, която позволява на терапевта да контролира аблацията, коагулацията и ремоделирането, така че по-ефикасно да се премахват леки до тежки увреждания на кожата. Venus Viva успешно заменя познатите апарати за ремоделиране на кожата, отличавайки се с малкия си размер, и същевременно – високата си ефективност.

Процедурите са безопасни за всички типове кожа и изискват много кратък възстановителен период.

Цени и преглед

Още за Естетичната дерматология

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предлага комплексен подход и в антиейджинг грижата за кожата, и в лечението на дерматологични проблеми. При нас ще получите качествени процедури за изглаждане на бръчки, белези, против прекомерно изпотяване на дланите и стъпалата; за запълване на загубени обеми в областта на лицето, за корекция на асиметрия и стрии; различни видове мезотерапия – с хиалуронова киселина, с липолитични ензими, против пигментации, против косопад; лазерни и апаратни процедури – за подмладяване, стягане на кожата, против целулит, терапевтични лазерни процедури и др.

В ръцете на квалифицираните специалисти в клиника „Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов те са дискретно, но сигурно средство за решение на всеки естетичен проблем в дерматологията. Резултатите се измерват в забележително подобряване на външния вид и качеството на кожата, в по-съвършени пропорции на лицето и тялото.

В последните 20 години естетичната дерматология се развива интензивно – стандартите се обновяват, откриват се нови техники, медицинска козметика, лазерни и апаратни процедури.

„Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов предоставя доказаните новости в практиката за индивидуално решение на Вашия естетичен казус. Клиниката разполага с огромно разнообразие от апарати и лазери от най-ново поколение, както и с екип професионалисти, обучени за работа с тях.

Естетичната дерматология е мощен съюзник в стремежа на модерния човек да поддържа естесвения и здрав вид, независимо от пола и възрастта. Тя предлага корекции на естетични проблеми на кожата и подкожните тъкани, както и реконструкция на лицето и тялото по неоперативен път. Наша мисия е да предоставим на пациентите си висок стандарт на грижа, индивидуален подход и избор на най-подходящите инвазивни, минимално инвазивни или неинвазивни медицински процедури.

Call Now Button