Възползвайте се от промо кода "Esdesmr5" за да получите 5% на всички услуги закупени през онлайн магазина

Диагностика на кожата с изкуствен интелект ”VISIA”

Диагностика на кожата се прави преди козметични процедури или за личното знание на клиентът какъв тип е кожата му и какви особености има, за да може да се грижи за нея по на-подходящия начин.

Поставянето на правилна диагностика на всяка кожа е изключително важно за последващите стъпки и грижа за кожата, Диагностика на кожата се прави, за да се определи типа кожа (суха, мазна или смесена), за да се предотвратят алергични реакции от различни процедури. Прави се и при диагностициране на различни кожни заболявания(акне, розацея, екзема) и оценка на общото здравословно състояние на кожат.

Важно е да се прави от специалисти дерматолози, притежаващи нужното оборудване, за да получите реални резултати, съвети и лечение и да постигнете желаните резултати.

Революционна диагностика на кожата с изкуствен интелект с уреда “VISIA“

Изкуствен интелект VISIAСредствата и уредите за анализ и диагностика на кожата се развиват и модернизират с всяка изминала година. Диагностика на кожата с изкуствен интелект “VISIA“ е един от модерните и сигурни начини да получите правилна диагностика на кожата си бързо, лесно и удсобно.

Уредът “VISIA” предоставя детайлна информация за кожата, благодарение на дигиталните микроспектърни изображения, които предоставя. Революционният апарат действа анализирайки кожата както повърхностно, така и в дълбочина, за да предостави максимално изчерпателна информация за състава и проблемите ѝ. Освен че диагностицира вече съществуващи кожни проблеми, апаратът помага за предвиждането и претотвратяването на потенциални бъдещи проблеми и състояния.

С помощта на “VISIA” вашия дерматолог ще може да направи детайлно изследване на кожата и да сравни нейните характеристики с тези на други пациенти от същия пол, етнос и на същите години. Тази информация е важна, за да се определи най-ефективното лечение при различни състояния на кожата.

Уредът работи, като се върти около гладко неподвижен обект. Заснема ляв, десен и фронатален изглед на всяко лице по изключително удобен и комфортен начин за пациентите. Софтуерът, с който работи дава възможност за автоматична класификация на типа кожа на лицето и бърз, усъвършенстван анализ.

След използването на уреда за диагностика на кожа, пациентът може да получи информация за състоянието на кожата си, препоръки за третиране, опции за лечение, ако се установи проблем и съвети за предпазване на типа кожа от различни влияния.

Каква информация за кожата си ще получите, благодарение на “VISIA”

При използването на уреда, пациентът ще получи подробен качествен анализ и визуална оценка на кожата на лицето си. Апаратът изследва множество функции и процеси в кожата чрез сложната си технология, за да предостави максимално подробна и полезна информация на клиентите.

Чрез използване на изкуствен интелект, “VISIA” анализира бръчките и фините линии по лицето, като подобрения му алгоритъм открива дори слабозабележимите. Автоматично разпознава всеки тип кожа, прави UV изображения, предоставящи данни и оценка на щетите нанесени от слънчевото влияние.

Автоматично дефинира правилните зони за лицето за които е нужно инжектиране на изглаждащи кожата продукти и симулира инжектирането. Апаратът позволява достъп на клиентите в базата клиентски изображения и данни, като тези фукции са достъпни за  iPad.

Чрез уреда може и да се симулира процеса на старее до 80 години и да се определи точно възрастта на кожата. Има функция, показваща различни кожни заболявания, чрез RBX® Technology.

Прави сравнения на резултати и напредък след лечение посредством функции, графики и цифрови данни. VISIA прави и анализ и оценка на миглите и измерва резултатите от различни процедури за подобряването им.

Всички тези функции предоставят изключително детайлен и точен анализ на кожата на пациентите. Ако желаете да получите най-добрата диагностика на кожата ви, чрез използване на изкуствен интелект, можете да изпробвате действието на “VISIA” в нашата клиниката „Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов, а нашите специалисти ще ви дадат съвети и ще назначат лечение спрямо резултатите от анализа.  Повече информация за тази технология на работа и анализ можете да откриете на нашия сайт AestheDerm.eu.

Имате нужда от повече информация относно изкуствения интелект VISIA?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart