Присаждане на вежди – цени и мнения

Присаждане на вежди

Вероятно всички сте чували за присаждането на коса, а знаете ли, че присаждане на вежди също е възможно? Тази процедура се превърна в тренд, особено сред дамите и предизвика голяма интерес, заради отличните резултати, които дава.

Присаждането на вежди е подходящо а всеки, който иска да има перфектен външен вид и да възстанови окосмяването на веждите си, което по една или друга причина може да липса. В тази статия сте ви подготвили информация за това какво представлява процедурата по присаждане на вежди, за какви случаи е подходяща и какви резултати и цени да очаквате.

Какво представлява присаждане на вежди и за какви случаи е подходящо

Присаждането на вежди представлява козметична процедура, която трайно възстановява вида на веждите. Процедурата е насочена както към жени, така и към мъже които имат проблем с растежа на космите в областта на веждите.

Временно решение за оформянето и увеличаването на окосмяването на веждите е рисуването им с молив или микроблейдинга. Но тези техники не са трайни и често не постигат желаните резултати. С присаждането на вежди не само ще получите желания вид и възстановяването на обема на косъмчетата на веждите, но и ще имате оформени и симетрични вежди. Трансплантацията е начин трайно а решите проблема си и окончателно да възстановите загубеното окосмяване в областта на веждите.

Присаждането на вежди е подходящо за хора, при които липсва пълно или частично окосмяване на веждите. Също и при тези, на които косъмчетата са оредели с възрастта или по здравословни причини и увреждания. Присаждането на вежди се извършва и когато имате белези от злополуки, наранявания или изгаряния в областта и искате да ги прикриете. А много от хората с по-тънки вежди по рождение я избират, заради естетични цели и направата на така модерните дебели вежди.

Как се извършва процедурата и колко време е възстановяването

Процедурата се извършва от лекари, специалисти в областта, които можете да намерите в различните естетични клиники. Тази процедура е лека и безопасно и се извършва с местна анестезия. Започва се с планиране на зоната, в която се присадят косъмчета към веждите. Новите космени фоликули и местата им се избират спрямо желанията на клиента и преценката на специалиста за това каква форма на веждите подхожда на конкретното лице.

След като се определи размер, форма, дебелина и дължина на веждите се започва интервенцията. Косените фоликули се взимат от скалпа и се пренасят към веждите. Процедурата изисква деликатност и умения на лекаря да борави прецизно при поставянето на новите косъмчета.

За процедурата се използват специални подходящи микроинструменти. Тези микроинструменти са особено важни, заради малката площ на работа и затова да се предпази кожата от наранявания. Новите космени фоликули се поставят под наклон, за да не се различава резултатът от естествения вид. Ако процедурата се извърши от професионалист, спазвайки тези особености и според чертите на лицето на човека, си гарантирате един естетически, външен вид, а веждите по нищо не се различават от естествените.

Времето за извършване на процедурата варира от 3 до 5 часа, а след приключването на интервенцията можете директно да се приберете и да продължите с нормалните си ежедневни дейности. Обикновено едно поставяне на вежди е достатъчно за постигане на желан резултат, но имате възможност да повторите сесията, ако желаете по-голяма плътност.

След процедурата се усеща минимален дискомфорт в областта и лек оток. Но тези симптоми, при добре направена процедура в професионални условия, ще изчезнат до няколко дини и ще изглеждате зашеметяващо.

Резултати и цени за присаждане на вежди

Резултатите от процедурата са постоянни и изглеждат напълно естествено, Крайният резултат се усеща след около 3 до 6 месеца, а присадените косъмчета с времето придобиват характеристиките на вече съществуващото окосмяване. Ако търсите присаждане на вежди мнения, то ще се изненадате колко положителни отзиви ще откриете.

Относно присаждане на вежди цени, можем да кажем, че цените варират спрямо клиниката, която сте избрали и броя необходими космени фоликули за процедурата. За хората, искащи съвсем малко допълнително окосмяване, жената също ще е по-малка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка (0)

Cart