Твоята кожа е скъпоценна! Затова не забравяй за профилактиката – клиника Estetics & Dermatology  е партньор на кампанията Евромеланома, чиято основна цел е да подпомага разбирането за рака на кожата, предотвратяването му, ранното му откриване и лечение. Като партньор на Евромеланома, те каним да се възползваш от безплатните прегледи за рак на кожата при нас, които ще проведем на 13 и 14 май.

Ракът на кожата е най-често срещаният вид рак в световен мащаб. Рискови фактори са слънчево изгаряне и/или хронично прекомерно излагане на слънчевите UV лъчи, които навлизат в кожата и я уврежат с течение на времето. Броят на диагностицираните случаи на всички видове рак на кожата нараства, като за съжаление немалко случаи на немеланомен рак на кожата и кожен меланом остават недиагностицирани поради нетърсене на лекарска помощ от страна на пациента. Ракът на кожата е един от най-лечимите форми на рак, с много добро последващо възстановяване. Въпреки това, осведомеността на обществото за симптомите на рак на кожата е много ниска, което означава, че възможностите за ранното му откриване и успешно лечение могат да бъдат пропуснати.

Запази час за безплатен преглед на 13 или 14 май – погрижи се за кожата си: 

☎️ 0885 566 650

📍 София, ул. Балша 5

Запази час за процедура за заличаване на белези на малка зона с CO2 лазер по време на специалните Отворени дни в клиника Estetics & Dermatology, които ще проведем на 20 и 21 май. По време на Отворените дни всеки записан пациент ще получи и ПОДАРЪК – медицинска козметика biotrade!

С помощта на фракционния CO2 лазер се осъществява „изпаряване” на повърхностните епидермални слоеве и специфично топлинно въздействие върху дълбоките структури на кожата. По време на самата процедура не се въздейства върху цялата кожа, а само върху отделни участъци от нея под формата на микроскопични колони – микротермални зони. Фракционната терапия активира производството на нови и здрави колагенови влакна, които изглаждат релефа на кожата, подобрават и възстановяват нейната структура, плътност и еластичност, водейки до видимо заличаване на белезите.

☎️ Запази час по време на Отворените дни – побързай, защото записването ще прдодължи до запълване графика на екипа на Estetics & Dermatology на 20-21 май:

☎️ 0885 566 650

📍 София, ул. Балша 5

Търсиш нехирургичен метод за подмладяване с продължителен ефект? Решението за теб са лифтинг конците.

✴️ Лифтингът с конци е все по-търсен метод за изглаждане на бръчките и стягане на отпуснатата кожа без операция. Процедурата включва поставяне на конци в меките тъкани, които след това се изтеглят плътно, повдигайки кожата. В резултат на това лицето е редефинирано, обемът възстановен и ефектите от стареенето са значително намалени..
↪️ Лифтингът с конци има широко приложение за третиране на различни зони – изглаждане на хоризонтални и вертикални бръчки на челото, повдигане на веждите и възстановяване на обема при увисване на бузите. Те могат също така да изгладят линиите около устните и да стегнат увисналата кожа под долната челюст, да повдигнат и подмладят различни части на тялото.

Запази час още сега: https://aesthederm.eu/product/neoperativen-lifting-kontsi/

🤳 Вместо филтри на телефона, заложи на хубавата, поддържана и стегната кожа на тялото! Подготви я за предстоящите летни месеци със специалните ни мезотерапии, таргетиращи различни зони.

Мезотерапия за стягане на кожата

Антицелулитна мезотерапия

Мезотерапия за топене на мазнини

↪️ Мезотерапията представлява серия от микроинжекции, чрез които в повърхностните – средно дълбоки или дълбоки части на кожата – се въвеждат активни вещества, растежни фактори, ензими и др. с доказано и биологично активно въздействие. В разултат постигаме изглаждане на повърхностни линии и бръчки, освежаване, ревитализиране, стягане на кожата.

Запиши час за избрана от теб мезотерапия:  https://aesthederm.eu/product/mezoterapiya/

Промоционалните процедури в Estetics & Dermatology се извършват от висококвалифицирания екип на доц. д-р Етугов. Участието на самия доцент не е обвързано с промоциите.

КАМПАНИИ С :

Avene       

 

Количка (0)

Cart