Възползвайте се от промо кода "Esdesmr5" за да получите 5% на всички услуги закупени през онлайн магазина

Промоции

☀️ Посрещаме лятото с горещи отстъпки в клиника Estetics & Dermatology!
Възползвай се от специалната ни 40% отстъпка от цената на процедурата по поставяне на мезоконци при д-р Стоименов, д-р Терзиева или д-р Кожухаров от нашия медицински екип:
✴️ Цяло лице – промо цена 1200лв., вместо 2000лв.
✴️ Долна част на лице и шия – промо цена 1500лв., вместо 2500лв.

✴️ Foxy eyes лифтинг  – промо цена 1080лв., вместо 1800лв.

 Лифтингът с мезо конци е все по-търсен метод за изглаждане на бръчките и стягане на отпуснатата кожа без операция. Процедурата включва поставяне на конци в меките тъкани, които след това се изтеглят плътно, повдигайки кожата. В резултат на това лицето е редефинирано, обемът възстановен и ефектите от стареенето са значително намалени.
📲 Купи процедура за поставяне на мезоконци в желана от теб зона и при избран от теб специалист:

☀️ Посрещаме лятото с горещи отстъпки в клиника Estetics & Dermatology! Възползвай се от -30% ОТСТЪПКА* от цените на най-търсените естетични процедури при нас:
✴️ инжекционни процедури: поставяне на ботулинов токсин, филъри, мезотерапии, бустери, липолиза;
✴️ апаратни процедури: Hifu, Morpheus8, LaseMD, CO2 лазер
📲 Запази час онлайн и се възползвай от летните отстъпки в клиника Estetics & Dermatology!
📲 0885 566 650

* Отстъпката важи при закупуване на повече от 1 процедура, направена в рамките на месец юни
Важно: Промоционалните процедури в Estetics & Dermatology се извършват от висококвалифицирания екип на доц. д-р Етугов. Участието на самия доцент не е обвързано с промоциите.

☎️ 0885 566 650

📍 София, ул. Балша 5

🧡 Редуциране и повдигане на назолабиални бръчки с моментален видим ефект? Да, възможно е, благодарение на една от най-иновативните и ефективни процедури за трайно коригиране на дълбоки бръчки по метода подрязване с конците Wire Aptos. Той се базира на специален скалпел за корекция на изразени бръчки и гънки, като напр., на челото, подбрадието и шията, глабеларните гънки между веждите, назолабиалните гънки, а също така неравности на кожата и подкожните тъкани на лицето и тялото, белези от секцио и др.
➡ Процедурата осигурява изключително трайни и ефективни резултати.
➡ Процедурата е кратка с бърз възстановителен процес

➡ Моментален видим резултат
📲 Купи процедура 

❕ Промоционалните процедури в Estetics & Dermatology се извършват от висококвалифицирания екип на доц. д-р Етугов. Участието на самия доцент не е обвързано с промоциите.

 

 

По случай 30-годишнината на нашите партньори – biotrade, слагаме начало на съвместната си кампания, насочена към борбата с пигментните петна. Възползвай се от нашите специални предложения:

30% отстъпка от цената на изготвяне на план за лечение на пигментни петна.

– Диагностика на кожата с помощта на революционната платформа, базирана на изкуствен интелект Visia, която сканира кожата, осигурявайки прецизна оценка на нейните предимства и недостатъци. Уредът работи, като се върти около лицето на пациента, заснемайки ляв, десен и фронатален изглед по изключително удобен и комфортен начин. Софтуерът, с който работи дава възможност за автоматична класификация на типа кожа на лицето и бърз, усъвършенстван анализ.

– ПОДАРЪК: най-новият комплект на biotrade – изсветляващ нощен крем  и изсветляващ  дневен флуид  за лице Melabel Forte.

Купи план за лечение и се възползвай от специалните отстъпки на клиника Estetics & Dermatology и biotrade:

 

Участието на самия доцент не е обвързано с промоциите.

КАМПАНИИ С :   

 

Количка (0)

Cart