Д-р Евелина Арнаутска

Д-р Евелина Арнаутска

Специалност: Пластично-възстановителна и естетична хирургия
Област на работа: Нехирургична естетика, Апаратна естетична медицина, Лечение на белези с различен произход, Отстраняване на мекотъканни новообразувания, Оперативни естетични или по медицински показания интервенции, Изгаряния и последствията от тях, Лечението на дълго незарастващи рани и изгаряния, Онкологични заболявания с язява устна кухина, Лице и шия, Лицево-челюстна хирургия
Телефон: +359 885 566 650
Имейл: e.arnautska@aesthederm.eu

Д-р Арнаутска завършва медицина в Медицински университет -София през 2015г. Придобива магистърска степен по Здравен мениджмънт в УНСС. В момента успешно завършва третата си магистърска степен по Дентална медицина.

Придобива специалност Пластично-възстановителна и естетична хирургия през месец май 2022 г, а от октомври същата година е специализант по Лицево-челюстна хирургия.

Научни интереси в областта на консервативното и хирургично лечение на рани от различно естество, реконструктивната и естетична хирургия на лице и шия.

Член на Европейската асоциация за лечение на рани (EWMA), Европейскарта асоциация за лечение на изгаряния (EBA), БЛС, Асоцииран член на БАПРЕХ.

“ Естетиката , подмладяването и реконструкцията на човешкото лице и тяло са мой професионален интерес и моя мисия. Вярвам, че заедно можем да открием красотата и върнем младостта на всеки!”

Свържете се с клиника Estetics & Dermatology

Искате да запишете час в нашата клиника?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart