Universkin – твоят индивидуален подход

Universkin - твоят индивидуален подход

От своето основаване Universkin предоставя на лекарите инструменти, с които те могат да създадат персонализирана грижа за кожата за всеки и да постигнат впечатляващи резултати.

Universkin - Високи резултати

Какво лекуваме

Революционният подход на Universkin към грижата за кожата са индивидуалните формули, които се създават за Вас отчитайки Вашите специфични потребности. Чрез внимателен подбор на подходящи активни съставки, проблемите на Вашата кожа могат да бъдат решени.

Как функционира?

Нашият подход е прост: да създадем работеща медицинска козметика, като предоставим на лекаря възможност да избере активните съставки, тяхната концентрация и продължителността на терапията.

Дали е ефикасен Universkin?

Въз основа на диагнозата на Вашата кожа, лекарят ще избере точните активни съставки и ще предпише честотата на прилагане, която е най-подходяща за Вашите проблеми.

Universkin- Това е много повече от козметика – това е
индивидуален план за лечение на Вашата кожа

Как действа козметиката Universkin?

Представете си Universkin като изискан коктейл направен по Ваш вкус – кажете ни каква козметика бихте желали и екип от компетентни медици, ръководени от своите опит и знания, ще реши от какво се нуждаете. Резултатът е уникална комбинация от активни съставки, приготвена специално за Вас пред очите Ви.

Как действа козметиката

Universkin продукти

Universkin Козметични продукти

Nexultra O е мултифункционален почистващ и регенериращ продукт. Може да се използва за кожата на лицето, кактo и около очите, шията и скалпа. Патентована формула, богата на биомиметични пептиди, масло от маслина,`Omega 3 почиства и възстановява в дълбочина.

Nexultra-O

Dermaheal UV – новият революционен дневен крем със слънцезащита на Universkin.
Хипоалергенен и без консерванти. И най-важното – нанася се само ВЕДНЪЖ дневно и действа цели 12 часа
осигурява защита от ултравиолетовото UV A и UV B лъчение при екстремални условия (фактор SPF 50+)
– възстановява, успокоява и хидратира чувствителната кожа
– предпазва и премахва съществуващи тъмни петна и фини бръчки
– облекчава възпалението, предизвикано от УВ лъчите

Dreamheal UV

Nexultra L (фактор SPF 30+)

Дневен керем със защита срещу инфрачервена и синя светлина
– възстановява, успокоява и хидратира подходящ и за чувствителната кожа
– предпазва и премахва съществуващи тъмни петна и фини бръчки
– облекчава възпалението, предизвикано

Независимо дали оставаме вкъщи, в офиса или се разхождаме навън, защитата на кожата ни винаги е от съществено значение. За да се предпазите ефективно от фотостареенето, причинено от UV, синя светлина, инфрачервена светлина или замърсяване нанасяйте Nexultra L като дневен крем. Ултра лека и комфортна емулсия, с минерален слънцезащитен филтър.

Nexultra L

Univerkin ви предлага своята SOS Nexultra Balm грижа!
Безводен балсам, без консерванти, с минималистична формула, две активни съставки, които действат допълващо, едната, за да успокои огъня на възпалението, другата да допринесе за бързото възстановяване на крехката кожа. Подходящ след изгаряне, слънчево изгаряне, нараняване или лазерна епилация за по-добра реепитализация и по-бързо възстановяване на кожата.

Nexultra Balm

H серум-активен хидратиращ  бустер, активен, който може да се използва самостоятелно или интегриран във Вашия Universkin серум.

Уникална комбинация от хиалуронова киселина, органичен силициев диоксид+ L-rhamnose и биомиметичен пептид. UNIVERSKIN ™ H е силно хидратиращ серу,  който гарантира
свежа, еластична и блестяща кожа. Високата концентрация на хиалуронова киселина и биомиметични пептиди повишават еластичността на кожата.

Universin Buster

Nexultra Z
Този минерален слънцезащитен крем използва цинковия оксид като единствен филтър и предлага широкоспектърна SPF 50 защита от UVA. UVB. Предназначен е за всички типове кожа, особено подходящ и за чувствителна и склонна към акне кожа поради воката концентрация на цинк!
Също така Nexultra предлага много висока водоустойчивост, която може да поддържа кожата ви защитена дори в дългите летни дни, изпълнени с много водни забавления.

Не съдържа силикони, ароматизанти и не оставя белезникав оттенък, а леко матира кожата.

Nexultra Z

Nexultra UV SPF 50 минерална пудра! Лесно и удобно, навсякъде и по всяко време!
• Невидимо покритие
• Без цвят, подходяща за всякакъв тен
• 100% минерална
• Може да се нанася върху грим

Nexultra UV

Nexultra 1 е многофункционална светлинна емулсия, патентована комбинация от биомиметични пептиди и Омега-3, която помага за регенериране и възстановяване на кожата.Подходящ за ежедневно използване, основа за грим.

Nexultra 1

Nexultra 2 е лека емулсия, с хиалуронова киселина и биомиметични пептиди , която подпомага естестествения механизъм за възстановяване на кожата. Подходящ за нормална, суха или комбинирана кожа. Повишава плътността и изравнява тена.

Nexultra 3

Nexultra 3 е формула с кхиалуронова киселина, Оmega 3 и биомиметични пептиди, с по-плътна структура. Подходящ за нанасяне като нощен крем за дълбоко възстановяване и хидратация на кожата.

Nexultra 3P

Universkin™ Serum P е мултифункционалерн серум, патентована формула със състав, подходящ за всеки тип кожа . Осигурява мощна хидратация, регенерация, повишена плътност и еластичност на кожата. Ефирна структура, която съдържа ценни съставки за Вашата кожа като:

  • Масло от Camelina, от което организма сам синтезира Omega-3 – активно защитно вещество за регенерация на кожата
  • BБиомиметичен пептиден комплекс, който подпомага повишаване на еластичността, плътността и естествените защитни механизмми на кожата *
  • Хиалуронова киселина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка (0)

Cart