Система за обновяване и стягане на кожата на лицето и тялото!

Venus Vivа е иновативен метод за ремоделиране на кожата. С комбинацията си от нанофракционна радиочестота и технология SmartScan, това е първата и единствена фракционна радиочестотна система, която позволява на терапевта да контролира аблацията, коагулацията и ремоделирането, така че по-ефикасно да се премахват леки до тежки увреждания на кожата. Venus Viva успешно заменя познатите апарати за ремоделиране на кожата, отличавайки се с малкия си размер, и същевременно – високата си ефективност.

Процедурите са безопасни за всички типове кожа и изискват много кратък възстановителен период.

Ползи и предимства на радиочестотния лифтинг с Venus Viva

Venus VivaСпециалното иновативно фракционно устройство осигурява проникване в дълбочина до 0.5 мм с фини микроигли. Получава се микро увреждане, чиято цел е да активира масов синтез на еластин и колаген – важни компоненти за подхранване кожната плътност, стегнатост и еластичност. В резултат на това, след период от около тридесет дни се наблюдават видими резултати, благодарение на новосъздадените подхранващи кожата влакна.

нагряване на дермалния слой, активация на възстановителната реакция на кожата и по този начин предизвикване на нейното обновление и стимулация на благотворна реконструкция. Получава се пряко въздействие върху текстурата на кожата, чрез което се постига заличаване на бръчките и уплътняване на дермата.

Предимство е, че със специалния Venus Viva уред може да се контролира конкретната аблационна дълбочина, което означава, че по този начин се осигурява възможност за индивидуален подход при третиране на различни зони на лицето и тялото и съобразяване с характеристиките на кожата.

Освен, че оказва благотворно въздействие за изпъване на бръчиците, показва благоприятен ефект върху пигментни петна, при кожни проблеми като розацея и дори може да бъде използван в третирането на белези и стрии. Лифтинг ефектът се изразява в стягането и повдигането на кожата, а специфичният прилаган метод предлага и възможност за положително въздействие в трудни за обработка зони.

Методът е подходящ за третиране на зони на лицето, шията и деколтето, а също така и за определени зони на тялото. Използва се за повдигане, заглаждане и стягане на задната и предната част на бедрата, бричовете, дупето, корема, ръцете, паласките и колената.

Заповядайте в клиниката за естетика и дерматология на д-р Дончо Етугов, където специалистите на AestheDerm.eu ще ви помогнат да изберете най-подходящата за вашия случай процедура.

Често задавани въпроси за Venus Viva

Какво се случва по време на процедурата?

VenusViva е иновативна технолигия, която използва многополюсна радиочестота и импулсни магнитни полета. По време на процедурата пациентът не усеща болка или неразположение, а само леко затопляне в третираната област.

Това се случва в следствие на радиочестотната технология, която излъчва електромагнитно течение, което раздвижва водните молекули в тъканта и повишава температурата в третираната зона.

Този ефект засилва кръвоснабдяването и ускорява клетъчната регенерация. Това допринася за преструктуриране на колагена и еластина. В следствие на това кожата става по-стегната, а фините линии се изглаждат.

Пулсиращите магнитни полета има друго действие върху третираната зона, а именно производството на нова капилярна система. Това допринася за обогатяването на клетки с хранителни вещества и кислород и придава по-здрав вид на кожата.

За кого не е подходящ радиочестотният лифтинг а VenusViva?

Има няколко групи хора, за които радиочестотният лифтинг на VenusViva е противопоказен. Това са бременните или кърмещи жени, хора с автоимунни заболявания, розацея.

Не се препоръчва да се прилага процедурата по време на месечен цикъл при жените или протичането на инфекциозни процеси в тялото.

Към противопоказните групи хора спадат и тези, които имат активни кожни заболявания или алергии и в областта, която искат да подложат на третиране. При наличието на изгаряния или отворени рани също не се препоръчва подлагането на подобни интервенции.

Препоръчително е да се избягва третирането на зони с наличие на разширени вени, спукани капиляри или други проблеми на кръвоносните съдове. При наличие на споменатите ситуации се консултирайте с експерт, за да ви предложи подходящо за вас решение.

Имате нужда от допълнителна информация относно Venus Viva?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart