Call Now Button
Екип

ДОЦ. Д-Р ДОНЧО ЕТУГОВ

ОСНОВАТЕЛ – ДЕРМАТОЛОГ

DermaLaseCenter 25

Завършва Медицинския университет в София през 1996 г. Придобива специалности по дерматология и венерология през 2001 и здравен мениджмънт през 2005 г. Специализира обща дерматология в университетската болница „Сейнт Луи” в Париж, оперативна дерматология и болести на вените на долните крайници във „Фридрих Шилер Университет” в Йена – Германия, а също в Рим и Атина.


Д-Р ЛОРА ТЕРЗИЕВА

ЛЕКАР

DermaLaseCenter 16

Д-р Терзиева завършва с отличие Медицински университет – София през 2018 година, а през 2019 започва да специализира дерматология и венерология в клиника по кожни и венерически болести на УМБАЛ “Александровска”. През 2023 г. придобива специалност по кожни и венерически болести.

Научните ѝ интереси са насочени към клиничната дерматология, онкодерматология, трихология, дерматохирургия, естетична медицина и трансплантация на коса по иновативният метод FUE.

Д-р Терзиева взема участие в научни конгреси и обучения в областта на дерматологията, естетичната медицина и трансплантацията на коса, където се сертифицира и усвоява практическите си познания.

Член е на Българското дерматологично дружество (БДД), Българския лекарски съюз (БЛС) и Европейската академия по дерматология и венерология (EADV).


Д-Р ЕВЕЛИНА АРНАУТСКА

ЛЕКАР

DSC 0004

Д-р Арнаутска завършва медицина в Медицински университет -София през 2015г. Придобива магистърска степен по Здравен мениджмънт в УНСС. В момента успешно завършва третата си магистърска степен по Дентална медицина. Придобива специалност Пластично-възстановителна и естетична хирургия през месец май 2022 г, а от октомври същата година е специализант по Лицево-челюстна хирургия. Научни интереси в областта на консервативното и хирургично лечение на рани от различно естество, реконструктивната и естетична хирургия на лице и шия. Член на Европейската асоциация за лечение на рани (EWMA), Европейскарта асоциация за лечение на изгаряния (EBA), БЛС, Асоцииран член на БАПРЕХ.

“ Естетиката , подмладяването и реконструкцията на човешкото лице и тяло са мой професионален интерес и моя мисия. Вярвам, че заедно можем да открием красотата и върнем младостта на всеки!”

д-р Шери Шефкед

ЛЕКАР

MG 0574 1365x2048 1


Завършва Медицина с отличие в Медицински Университет – гр.Пловдив.

Специализира последна година дерматология и венерология в отделението по кожни и венерически болести на УМБАЛ “Александровска”.

Научните ѝ интереси са насочени към клинична и естетична дерматология.

Д-р Шефкед редвоно взима участие в ежегодни конгреси и семинари по специалността.

Д-Р ЕМИЛ СТОИМЕНОВ

ЛЕКАР

Д-р Емил Стоименов завършва МУ-София през 2019 г., а от 2021 г. започва да специализира дерматология в УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ – Плевен.

Научните му интереси са в областта на клиничната дерматология, дерматохирургията и естетичната медицина. Участвал е в престижни конгреси и обучения по естетична медицина в цяла Европа, сред които AMWC – Monaco 2017, 2018 и 2019, AMEF – Moscow 2019, Pluryal Academy Paris 2019 и други. 

Д-Р ТЕОДОР КОЖУХАРОВ

ЛЕКАР

IMG 7634

Д-р Теодор Кожухаров завършва МУ-Варна през 2021 г., и започва да специализира дерматология и венерология в клиника по кожни и венерически болести на УМБАЛ “Александровска”.


Научните му интереси са в областта на клиничната дерматология, дерматохирургията и естетичната медицина. Участвал е в множество конгреси и научни конференции.


Член е на Българското дерматологично дружество (БДД), Българския лекарски съюз (БЛС) и Европейската академия по дерматология и венерология (EADV).

Юлиана Алексиева

Медицинска сестра

DSC 0003

Завършва Медицински колеж „Йорданка Филаретова“ през 1994г.със специалност: Детска медицинска сестра.

През 1997г. завършва бакалавърска степен по Социална педагогика в СУ “Св. Климент Охридски“.

През 2000г. придобива магистърска степен: Мениджмънт на социалните дейности в

СУ „Св. Климент Охридски“.

От 1994г.- 2020г. работи в Клиника по Детска коремна хирургия- УПБАЛСМ „Пирогов“

През 2021г. завършва курс за операционни сестри на тема:  „Организация на работа в операционен блок. Асептика и антисептика. Хирургичен инструментариум и хирургични консумативи“.

От 2021г. се присъединява към екипа на клиника „Естетикс Енд Дерматолоджи“

Всеки пациент заслужава най- добрата грижа и внимание – това е мотото, което следвам в моята работа!

ХРИСТИЯНА АНДОНОВА

МЕНИДЖЪР

Hrisi 1

Завършва бакалавърска степен по ‘‘ Бизнес икономика ‘‘ в Икономическия университет УНСС в София.

След това, придобива магистърска степен ‘‘ Управление и развитие на Човешките ресурси ‘‘ в  Нов Български университет по програмата за разработена в съответствие с изискванията на професионалните стандарти по управление и развитие на човешките ресурси на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР), на международните стандарти за управление на човешките ресурси на Chartered Institute of Personnel & Development (CIPD), UK и Европейската и Национална квалификационна рамка.

Към богатата си учебна биография добавя и опит  в „Медицинския университет‘‘ в София.

„Мениджърските ми цели и нагласи са концепции и стратегии, за най-добра организация на процесите, спазване на добрите съществуващи практики и задължително – припознаване принципите на бизнес етиката от всички. За мен най-важно засега е изграждането на максимално добра работеща структура и прецизиране на работата, изпълняване на стратегии в естетично-дерматологичния бизнес‘‘.