ЗА НАС

Автобиография на Д-р Дончо Етугов

Д-р Дончо Етугов завършва Френската Езикова Гимназия, след което продължава обучението си в Медицинския Факултет на Медицински Университет – гр. София. Завършва медицина през 1996 г. От 1999 г. е асистент по кожни и венерически болести в Катедрата по Дерматология и Венерология на Медицински Университет – София. Понастоящем е главен асистент.

Интереси в дерматологията:

• Кожни тумори и тяхното оперативно лечение с оптимален естетичен резултат. • Дерматоалергология, Флебология и съдови дерматози- трудно зарастващи рани и тяхното лечение. Естетична медицина и пластична дерматология- естетични корекции, подмладяващи процедури /ботокс, запълване на бръчки, ремоделиране на лицето посредством възстановяване на загубени лицеви обеми, лазерно и фотоподмладяване/. • Премахване на нежелани пигментации, капиляри и татуировки. • Мезотерапия и пилинг.

Д-р Дончо Етугов
Д-р Дончо Етугов

СПЕЦИАЛИЗАЦИИ:

2000 г.

6-месечна специализация по обща дерматология в Университетската болница „Сент Луи” – Париж под ръководството на проф. Морел.

2001 г.

3-месечна специализация по оперативна дерматология и болести на вените на долните крайници в Университет „Фридрих Шилер” гр. Йена, Германия под ръководството на проф. Питер Елчер.

2002 г.

10-месечна специализация в Университетската дерматологична болница „Андреас Сингрус” под ръководството на Проф. Андреас Кацамбас, с тема на специализацията “Дерматологична Козметология: химични пилинги, лазери и дерматоалергология”

2004 г.

2-месечна специализация в Университетската болница „Топ Вергата” на Римския Университет на тема Биологични средства в дерматологичната практика под ръководството на проф. Серджо Кименти.

2007-2009 г.

двугодишен курс и придобита специалност „Пластична Дерматология” в Университетската болница на Римския Университет „Топ Вергата” под ръководството на проф. Лука Бианки. Консултант на НЗОК по кожни и венерически болести.

2008-2009 г.

консултант на L’OREAL – България със специализация в L’OREAL – Париж.

 

ДОЦ. Д-Р ДОНЧО ЕТУГОВ

ОСНОВАТЕЛ – ДЕРМАТОЛОГ

Дончо Етугов

Завършва Медицинския университет в София през 1996 г. Придобива специалности по дерматология и венерология през 2001 и здравен мениджмънт през 2005 г. Специализира обща дерматология в университетската болница „Сейнт Луи” в Париж, оперативна дерматология и болести на вените на долните крайници във „Фридрих Шилер Университет” в Йена – Германия, а също в Рим и Атина.


Д-Р ЛОРА ТЕРЗИЕВА

ЛЕКАР

Лора Терзиева

Д-р Терзиева завършва с отличие Медицински университет – София през 2018 година, а през 2019 започва да специализира дерматология и венерология в отделението по кожни и венерически болести на УМБАЛ “Александровска”.

Научните ѝ интереси са насочени към клиничната дерматология, трихология, дерматохирургия и трансплантация на коса по иновативният метод FUE.

Д-р Терзиева взема участие в научни конгреси и обучения в областта на дерматологията и трансплантацията на коса, където се сертифицира и усвоява практическите си познания.


Д-Р ЕВЕЛИНА АРНАУТСКА

ЛЕКАР

Евелина Арнаутска

Завършила медицина в Медицински университет -София. Придобива магистърска степен по Здравен мениджмънт в УНСС. От 2016 г е специализант по пластично-възстановителна и естетична хирургия в УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов”. Асистент по пластично- възстановителна и естетична хирургия от 2017г. През месец май 2022г. придобива специалност по пластично-възстановителна и естетична хирургия.

“ Естетиката , подмладяването и реконструкцията на човешкото лице и тяло са мой професионален интерес и моя мисия. Вярвам, че заедно можем да открием красотата и върнем младостта на всеки!”


Д-Р ЕМИЛ СТОИМЕНОВ

ЛЕКАР

Емил Стоименов

Д-р Емил Стоименов завършва МУ-София през 2019 г., а от 2021 г. започва да специализира дерматология в УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ – Плевен.

Научните му интереси са в областта на клиничната дерматология, дерматохирургията и естетичната медицина. Участвал е в престижни конгреси и обучения по естетична медицина в цяла Европа, сред които AMWC – Monaco 2017, 2018 и 2019, AMEF – Moscow 2019, Pluryal Academy Paris 2019 и други. 


ВЕСЕЛИН КРУМОВ

ТЕРАПЕВТ

Веселин Крумов

Завършва квалификационна степен професионален бакалавър в Медицински колеж „Йорданка Филаретова “ през 2017 гр.София, по специалността Инспектор Обществено Здраве. Завършва практическо обучение за трансплантация на коса с FUE технология.

За мен основен приоритет е желаният резултат да бъде постигнат, а пациентът удоволетворен!


ХРИСТИЯНА АНДОНОВА

МЕНИДЖЪР

Християна Андонова

Завършва бакалавърска степен по ‘‘ Бизнес икономика ‘‘ в Икономическия университет УНСС в София.

След това, придобива магистърска степен ‘‘ Управление и развитие на Човешките ресурси ‘‘ в  Нов Български университет по програмата за разработена в съответствие с изискванията на професионалните стандарти по управление и развитие на човешките ресурси на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР), на международните стандарти за управление на човешките ресурси на Chartered Institute of Personnel & Development (CIPD), UK и Европейската и Национална квалификационна рамка.

Към богатата си учебна биография добавя и опит  в „Медицинския университет‘‘ в София.

„Мениджърските ми цели и нагласи са концепции и стратегии, за най-добра организация на процесите, спазване на добрите съществуващи практики и задължително – припознаване принципите на бизнес етиката от всички. За мен най-важно засега е изграждането на максимално добра работеща структура и прецизиране на работата, изпълняване на стратегии в естетично-дерматологичния бизнес‘‘.


Call Now Button