Защо да не се страхуваме от лабиопластиката? – Подмладяване на интимната област

Защо да не се страхуваме от лабиопластиката

Самочувствието не са базира единствено на това как изглеждаме. До голяма степен то е отражение на начина, по който се чувстваме. Ако сексуалният ни живот страда заради занижено самочувствие, ако се притесняваме да носим определни дрехи, ако не можем пълноценно да упражняваме любимия си спорт, поради дискомфорт в интимната област, то тогава е редно да предприемем мерки. Лабиопластикате предлага решение на този проблем.

Тя представлява хирургична процедура за промяна на формата и размера на малките срамни устни. Срамните устни са вътрешните „устни“ на вулвата, външните полови органи на жената. Лабиопластиката отстранява излишната тъкан от разширени малки срамни устни, за да ги направи симетрични с големите срамни устни, които са външните устни на вулвата.

Процедурата става все по-търсена сред дамите, които желаят да намалят размера на срамните устни или да постигнат симетрия поради естетически причини. Увеличението на срамните устни (хипертрофия) понякога е вродено състояние, но при много жени то настъпва и след раждане, хормонално лечение или с напредване на възрастта. Добрата новина е, че състоянието е абсолютно поправимо, и благодарение на напредъка на медицината, не е необходимо дискомфортът в интимната зона да продължава да бъде част от живота ни. Операцията протича само с локална анестезия и леко орално успокояване, и е много добре поносима от пациентите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка (0)

Cart