Антиейдж – обем, изглеждане, озаряване на кожата

Възрастта отдавна не е определящ фактор за красотата на една жена. Вярно, че все още не е възпитано да за пита за годините на дамите, но много от тях не се срамуват да признаят на колко години са, защото изглеждат много по-млади. Ако искате да откриете каква е тяхната тайна, то сте на правилното място.

Антиейдж процедурите стават все по-достъпни в България, което ги прави предпочитани за много дами, които искат предотвратят признаците на стареене. Сред широкото портфолио от процедури на „Estetics & Dermatology“ ще откриете много иновативни методи, чрез които да подмладите кожата си.

Красотата на една жена никога не остарява

АнтиейджНяма еднаква красота. Всяка жена е красива по свой собствен уникален начин. Експертите на „Estetics & Dermatology“ ценят това и искат да подарят на всяка дама самочувствието, с което да оцени своята красота.

Стареенето на кожата зависи от много фактори като генетика, грижа за кожата и ежедневни условия, на които я подлагаме. За това и няма универсална възраст, на която препоръчваме да започнете с антиейдж процедурите. По-скоро ви препоръчваме да се консултирате с лекар, ако започнете да забелязвате отпускане или сбръчкване на кожата в определени области.

Първите такива признаци се наблюдават в зоните, където кожата е по-нежна – клепачи, шия, чело. Кожата в тези зони губи еластичността си първа и фините линии се образуват по-лесно. Това е в резултат от намаленото количество на хиуронова киселина.

За щастие има решение да предотвратите този на пръв поглед необратим процес. Изберете правилната процедура според възрастта си и нуждите на вашата кожа.

Стоп на стареенето с подходящата антиейдж процедура

Мезотерапията е подходяща както за зрели, така и за по-млади дами. Тя представлява инжектиране на коктейл от полезни витамини и минерали, които правят кожата по-гладка и стегната. Тази терапия се прилага не само на лицето, но и на останали части от тялото, като ефективно се бори с целулита и стриите.

Терапията с ботокс е нещо, с което много трябва да се внимава. Не веднъж нашите експерти са се сблъсквали с неправилно поставен ботокс или прекалената му употреба. Ние знае колко е важно красотата на една жена да изглежда естествена, за това внимателно консултираме дамите преди да започнем ботокс терапията.

Хиуроновите пълнители се използват в две направления в борбата със стареенето. Те хидратират кожата и я изглаждат, като възвръщат отпуснатата кожа в предишния и вид. Другата им важна функция е, че са заместител на изгубеният с възрастта обем.

Скъпи дами, вие сте красиви без значение от възрастта. Не позволявайте на никой да определя вашата привлекателност според годините ви. Доверете се на нашия екип и си подарете сияно и нежно излъчване, с което ще изненадате всеки, който ви попита за възрастта ви.

Често задавани въпроси

На каква възраст е подходящо да започна антиейдж процедури?
Отговорът на този въпрос е строго индивидуален за всеки. Най-често трябва да се вземат под внимание типа кожа и начина ни на живот. За си позволите да отложите подобни процедури трябва да полагате ежедневни грижи за кожата си, да я поддържате хидратирана и да не я излагате на вредни UV лъчи. Ако все пак сте изпуснали шанса да предпазите кожата си от ранно стареене, има решение за вас. Антиейдж процедурите като мезотерапия, поставяне на хеуронови пълнители или инжектиране на боткос са безопасни процедури, които се препоръчват за жени и мъже между 30 и 60 години. Те отстраняват наличието на първите признаци на стареене и придават на кожата еластичен и сияен вид.
Наблюдават ли се странични ефекти след антиейдж процедурите?
Това също е строго индивидуално и зависи от типа на третираната кожа и зона. В повечето случаи пациентите не се оплакват от дълготрайни странични ефекти. Повечето реакции на кожата се проявяват до няколко часа след процедурата и в най-лошият случай се наблюдават няколко дни. Такива реакции може да бъдат зачервяване на зоната, лек отток, повишена чувствителност на третираната зона. За да се облекчат подобни ефекти се препоръчва поставянето на успокояващ крем, който при нужда се изписва от лекар. За да не се наблюдават странични ефекти е много важно да се грижите правилно за кожата си през първите дни след процедурата и да не се излагате дълго време на пряка слънчева светлина.
Имате нужда от повече информация относно процедурите за антиейдж?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart