BodyTiteBodyTite e апарат за радиочестотна асистирана липосукция и липофилиг за лицето и тялото. Устройството е патентована технология InMode (RFAL), която предлага минимално инвазивно контуриране и липосукция на лицето и тялото с резултати, които досега са постигани само с хирургична интервенция, включително и триизмерно свиване на дермата.

Апаратът Bodytite на InMode за радиочестотна асистирана липосукция (RFAL) е минимално инвазивно решение за контуриране на лицето и тялото. Това е безопасна и ефективна процедура, която предлага на пациентите значителни естетични подобрения, без нужда от хирургична намеса.

Вградените предпазни мерки в апарата, включващи измерване в реално време на температурата на кожата и мазнините, наблюдение на импеданса, изключване на мощността и звукова обратна връзка, помагат да се осигури безопасността на пациента.

Процедурата привлича по-широка пациентска база благодарение на липсата на ексцизия, белези и възстановителен период. Тя е нехирургично решение за липосукция за по-млади пациенти, които все още нямат нужда от сериозен лифтинг.

Липосукцията досега никога не била толкова лесна за изпълнение от страна лекаря и толкова безопасна за пациента. BodyTite дава безпрецедентни резултати благодарение на това, че стимулира естественото подмладяване на кожата.

Апаратът BodyTite едновременно изсмуква подкожната мазнина и загрява  до 70 градуса по Целзий третираната област.

По този начин се стимулира естественото производство на колаген и еластин в кожата. След период от 6 до 12 месеца се вижда пълно подмладяване на кожата, лифтиране на зоната и силно намаляване на мазнините в третираната област.

След процедурата не остават белези. Възстановителният период е сравнително кратък – между една седмица и 10 дни, като не се изисква престой в болница. Веднага след процедурата, пациентът може да се прибере вкъщи и да поеме ежедневните си ангажименти.

Лупоскуцията и лифтирането с BodyTite се извършва под локална анестезия и трае около 40 минути до 1 час. Средата за извършването на процедурата е напълно стерилна. Необходима е само 1 процедура за постигането на перфектен резултат.

BodyTite – процедура
Цената се определя след консултация

Какви са предимствата на BodyTite липосукцията

BodyTiteПосредством процедурата се постига нехирургично контуриране на избраната зона – тяло или лице. По този начин пациентът получава оформен, стегнат и повдигнат силует, без да се налага извършването на инвазивна оперативна намеса.

Въпреки че не се използва агресивна хирургична интервенция, се постигат видими резултати, които са най-високи при по-младите пациенти.

По време на самата процедура, извършвана с радиочестотна асистирана липолиза, пациентът не изпитва болка, тъй като е под анестезия.

След приключване на процедурата, благодарение на минималното засягане на кожата, се наблюдава и по-малко количество оток и посинявания.

Освен това самият възстановителен период е значително намален, в сравнение с традиционната липосукция. В случая говорим за възстановяване в рамките на не повече от 10 дни.

Освен това BodyTite липосукцията не оставя белези. Това е една от възможно най-безопасните и неинвазивни процедури за повдигане на силуета, стягане на контура и таргетиране на мазнините.

Голямо предимство е и наблюдаваният допълнителен положителен ефект – подмладяване, благодарение на стимулацията на синтеза на подхранващи кожата компоненти като еластин и колаген.

Това е страхотен неинвазивен метод за елиминиране на упоритите мастни клетки без грозни белези и продължително възстановяване. Технологията може да се използва за топене на мазнините в различни области на тялото, включително на корема, ръцете, бедрата, гърдите, любовните дръжки и коленете.

Не е нужно да се притеснявате за останала отпусната кожа след процедурата, както се случва при някои пациенти, подложили се на класическа липосукция. BodyTite се грижи и за стягането на кожата, като опитът показва, че заедно с премахването на мазнините се наблюдава 30% по-стегната кожа, вследствие на процедурата.

Свържете се със специалистите на AestheDerm.eu и запишете своя час за консултация, на която да разберете дали процедурата е подходяща за вас и какви биха били очакваните резултати.

Често задавани въпроси за BodyTite

Кога се наблюдава резултат и дълготраен ли е той?

Резултатите са на лице веднага след процедурата, защото ненужните мастни натрупвания са премахнати.

След възстановителния период веднага ще забележите, че тялото ви е по-оформено. Въпреки това окончателен резултат от липосукцията с BodyTite може да се наблюдава след 6 месец от интервенцията.

Това е нужното време на кожата да бъде напълно прибрана и оформена. Резултатът от липосукцията се смята за дълготраен, но това не гарантира, че тялото ви ще бъде също толкова стегнато и оформено след години.

Липосукцията премахва вредните мастни натрупвания, но не може да спре ефекта на стареенето на тялото. Формата на тялото може да бъде променена отново при напълняване или бременност.

За да бъде резултатът по-дълготраен се препоръчва здравословен и активен начин на живот, който да не позволява натрупването на нови мастни образувания.

Болезнена ли е процедурата и възстановителният период след това?

Липосукцията с BodyTite e безкръвна и безболезнена. Процедурата се извършва след локална анестезия и не предполага наличието на болка. Въпреки това, трябва да отбележим, че болката е индивидуално усещане.

Тя е генетично детерминирана, за това е трудно да определим дали процедурата е безболезнена за всички пациенти.

Възможно е пациенти с по-нисък праг на болка да усетят неприятни усещания и засилена чувствителност в третираната част на тялото. Повечето пациенти определят чувството по-скоро като мускулна треска или неразположение, а не като болка.

Обикновено това чувство изчезва между 2 и 4 дни след процедурата. При нужда на пациента могат да бъдат изписани обезболяващи медикаменти, които да приема по схема.

Имате нужда от допълнителна информация относно BodyTite?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart