Филърите се прилагат за запълване на загубени обеми в областта на лицето, за корекция на асиметрии, за хидратиране, подхранване и омекотяване на кожата и обновяване на младежкия ѝ вид.

Хиалуронови пълнителни от AestheDerm за младежко сияние на кожата

Хиалуронови пълнителиВ естетичната и дерматологична клиника на д-р Дончо Етугов се прилагат няколко различни вида висококачествени хиалуронови пълнители (филъри), дело на последните иновации на науката в областта на естетичната дерматология.

Тъй като пълнителите се различават по характеристики като вискозност, плътност, еластичност и дълготрайност всеки един от тях предлага специфични ползи.

Затова нашите специалисти ще ви посъветват кой конкретно вид хиалуронови пълнители е най-подходящ за вашата кожа и търсените от вас резултати.

Препоръчваме ви да се възползвате от възможността за предварителна консултация, на която да бъдат уточнени всички важни въпроси около процедурата.

Хиалуроновите пълнители осигуряват запълващ гънките ефект и действат срещу отпускането на композицията на кожата, задействано от естествения ход на времето.

Те попълват загубените с възрастта естествена плътност на кожата и затова намират широко приложение именно за придаване на обем в различни зони на лицето.

Какво е специалното на хиалуроновите пълнители

Хиалуроновата киселина, която се използва при инжектирането на естетични филъри е вещество, което се открива в естествената композиция на кожата.

Тя има свойството да „привлича“ водни частици към кожата, което на практика означава, че има принос в запазването и подобряването на нейната хидратация.

Ефектът е временен, тъй като хиалуронът е естествено резорбируем. Това е естествено средство за подобряване композицията на кожата и придаване на обем и плътност и е особено безвредно. Неслучайно хиалуроновите филъри са неизменна част от съвременната естетична медицина.

Те показват забележителен ефект в компенсирането на загубата на плътност и обем с възрастта и са убедително средство за постигане на предпочитани естетични резултати.

В AestheDerm.eu предлагаме висококачествени услуги с хиалуронови пълнители за всички най-желани лицеви зони. С тях ще може да се радвате на възобновен обем, плътни и красиви устни, фина брадичка, красиво оформени нос и долна челюст.

Често задавани въпроси за хиалуронови пълнители

Какви са предимствата от инжектирането на хиалуронови пълнители?

Поставянето на хиалуронови пълнители замества хиалуроновата киселина в кожата, която намалява с напредването на възрастта. Те са безвредни за организма и не съществува опасност от отхвърлянето им.

Хиалуроновите пълнители хидратират кожата и я изглаждат, като възвръщат отпуснатата кожа в предишния и вид. Благодарение на тях кожата става по-сияйна и еластична, което не позволява появата на бръчки.

Другата им важна функция е, че са заместител на изгубеният с възрастта обем. За това са много предпочитани за поставяне в зоната на устните и около тях. Хуалуроновите пълнители възвръщат формата и обема на устни, както и подмладяват зоната около тях.

Хиалуроновите попълнения намират приложени и в изглаждането на скулите, бръчките около носа и възвръщането на очертанията на брадичката и контурите на лицето.

Каква грижа се препоръчва след поставянето на пълнителите?

След корекция на устните с хиалуронови попълнения трябва да се следват определени процедури. Мястото на процедурата е много чувствително и всеки допир може да му причини раздразнения.

Алкохолът, солта и пикантните храни са забранени за консумация през първата седмица след поставянето на попълненията. Горещите храни и напитки също не са за препоръчване за консумиране за един ден след процедурата.

Важно е да останете хидратирани и да приемате здравословни храни. Ако се появят раздразвания в зоната около устните трябва да потърсите лекарско мнение.

Хиалуронавите попълнения в устните издържат от 3 до 12 месеца, като този период е относителен за всеки човек. Не се препоръчва по-ранното поставяне на следваща доза до 3 месеца след предишното.

Имате нужда от допълнителна информация относно хиалуроновите пълнители?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart