Възползвайте се от промо кода "Esdesmr5" за да получите 5% на всички услуги закупени през онлайн магазина

Премахване на мазнини

Естетичните процедури за премахване на мазнини могат да се прилагат на различни части от лицето и тялото. Те целят да редуцират излишните подкожни мазнини и да придадат здрав, оформен и стегнат вид на кожата.

В днешно време все повече жени прибягват към помощта на естетичните процедури за премахване на мазнини, за да поддържат лицето и тялото си в отлична форма.

С възрастта при повече дами се появяват излишни мазнини, които са трудни за контролиране, а строгите диети и часовете, прекарани във фитнеса се оказват недостатъчни за постигането на целите им. Затова на помощ на многото хора, борещи се с мазнините, идват процедурите за премахване на мазнини. Те са с бърз ефект, безопасни са и се предлагат за различни части на тялото и с различно действие спрямо всяка индивидуална цел.

Какви видове процедури ще намерите при нас

При нас можете да намерите разнообразни и популярни процедури за намаляване и премахване на мазнините по лицето и тялото. Извършват се от професионалисти, а ефектите са видими и трайни.

Една от процедурите, които предлагаме е т.нар FaceTite – миниинвазивна процедура, стягаща и контурираща кожата на лицето. Тя отлична алтернатива на сложните и скъпи хирургически процедури. Напълно безопасна е, а възстановителния период и белезите след нея са минимални. Процедурата е иновативна и може да се прилага на различни части от лицето, за извършването ѝ се използва радиочестотна енергия, свиваща тъканта и намаляваща мазнините.

Резултатите се забелязват веднага и една процедура веднъж на 5-6 години е достатъчна, за да поддържа стегнатия и красив вид на лицето ви.

Опънатата кожа и стегнатото тяло не бива да са цел само за лятото. Можете да ги поддържате целогодишно и да изпробвате BodyTite – апаратът за липосукция и липогилиг на лице и тяло. Апаратът работи ефективно и безопасно, той ще ви осигури така желаните резултати, без да се подлагате на хирургични интервенции за премахване на мазнини.

Липсата на белези и бързото възстановяване след процедурата, привличат много дами към този вид неоперативен лифтинг. BodyTite едновременно изсмуква мазнините под кожата, загрявайки третираната област и стимулира естественото производство на колаген.

Не е нужно да се притеснявате и да криете тялото си, изберете зона, която искате да подобрите и апаратът ще ви помогне само за няколко часа! Ще имате стегната кожа, високо самочувствие и увереност през всеки сезон, без да жертвате време, усилия и нерви в целия процес.

В нашата клиника може да се  възползвате и от така популярната мезотерапия. Това е процедура, чрез която с помощта на игла се въвеждат активни вещества, ензими, растежни фактори и други в различни области на лицето, шията и скалпа.

Мезотерапията се прави с различни цели – дълбока хидратация на кожата, стягане, корекция на фини бръчки, срещу косопад и като лечение и превенция на пигментации по кожата.

Революционен вид мезотерапия е тази, използваща се за редуциране на мазнините под кожата. Извърша се с инжектрането на ензими, разграждащи мастните депа и може да се прилага на различни части от тялото.

Не се страхувайте да се изпробвате действието на неоперативните процедури за премахване на мазнини. Ние знаем, че вашето време е ценен ресурс, затова всички процедури, които предлагаме за вас траят минимално време, възстановяването е бързо, а след тях можете да продължите обичайния си начин на живот, без болка, белези или дълъг процес, в който да седите вкъщи. Ще получите видими и задоволителни резултати без никакви усилия от ваша страна.

Защо да ни се доверите

В клиниката „Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов ще получите освен видими резултати след посещение и лично отношение към вас и желанията ви. Нашите специалисти ще ви консултират и прегледат преди съответната процедура, ще отговорят на всички ваши въпроси, за да сте максимално спокойни и информирани.

Ние работим с доказали се във времето технологии и апаратури, грижим се за комфорта на всеки клиент и се стараем работата ни да отговаря на очакванията ви.

Може да разгледате различните процедури, които предлагаме и да се свържете с нас по телефон или имейл за информация или консултация и да разгледате информацията на нашия сайт AestheDerm.eu. Очакваме ви!

Имате нужда от още информация относно премахването на мазнини?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart