5 мита за лифтинг конците

5 мита за лифтинг конците

Лифтингът с конци е една от най-модерните процедури за нехирургична корекция, отговаряща на съвременните изисквания на пациентите. И все пак, около него витаят различни митове, на чието развенчаване ще обърнем внимание днес.

Мит 1️⃣ След процедурата ВИНАГИ се появяват големи синини и подуване. Реалност: Всяка дерматологична намеса, вкл. минимално инвазивна, предизвиква леко подуване. В някои случаи може да се появят малки синини, но всичко това бързо изчезва.

Мит 2️⃣ Лифтингът с конци ограничава мимиките. Реалност: Продуктите APTOS не съдържат ботулинов токсин или други вещества, които влияят върху подвижността на мускулатурата. Технологията на поставяне на конеца също изключва дори минималната възможност за ограничаване дейността на лицевите мускули, освен по време на възстановителния период, през който се препоръчва да се въздържате от активни лицеви мимики.

Мит 3️⃣ След определен период конците трябва да бъдат отстранени. Реалност: Конците APTOS имат две разновидности: абсорбиращи се и неабсорбиращи се. Първите се саморазграждат приблизително една година след поставянето им, а лифтинг ефектът продължава до 3 години, в зависимост от физиологичните характеристики на пациента, начина на живот и спазването на медицинските препоръки. Действието на неабсорбиращите конци продължава по-дълго (до 5 години), като те не изискват отстраняване дори и след този период.

Мит 4️⃣ След лифтинг с конци по лицето може да се появят неравности и изкривявания. Реалност: В рамките на няколко дни след лифтинга може да се появят малки хематоми, неравности, лека асиметрия и подуване. Те обаче не са причина за безпокойство и напълно ще изчезнат в рамките на 1-2 седмици.

Мит 5️⃣ Контурите на конците под кожата ще бъдат видими. Реалност: Професионалното поставяне на конците се прави на дълбочина 3-5 мм, което изключва възможността очертанията им да бъдат видими.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка (0)

Cart