Какво е LaseMD

LaseMDПроцедурата LaseMD ™ е създадена специално за подмладяване на кожата чрез оптималната комбинация между лазерно лечение и набор от специално проектирана козметика.

Тулий лазерът на LaseMD генерира хиляди микроимпулси, прониквайки в дермата в рамките на кратка (6 до 20 минути) процедура, без нужда от местна анестезия.

Препаратите от серията LaseMD Purity се приготвят непосредствено преди употребата за всеки пациент и в тяхната формула влизат минимален брой ингредиенти, така че да се постигне нужния ефект без нежеланите странични ефекти, присъщи на някои козметични съставки.

В зависимост от спецификата и целта на лечението, по време на процедурата, се използва специален набор от ампули, всяка със собствена индикация, за да се получи максимално благоприятен ефект върху кожата

Основни индикации за LaseMD

 • Какво е LaseMDНамаляване на бръчки
 • Анти-ейдж
 • Изсветляване и озаряване
 • Мелазма
 • Намаляване на пигментни петна
 • Редуциране на отпуснатата кожа
 • Заличаване на белези
 • Косопад
 • Грижа за деколтето
 • Подмладяване на шията

Предимства на LaseMD

 • Изключително ефективен
 • Бързи процедури: 6-20 мин
 • Подходящ за всеки тип кожа
 • Без нужда от упойка
 • Кратък възстановителен период

Как работи LaseMD:

Стъпка 1: Устройството използва лазерни импулси, специално избрани, заради умерената им абсорбция от водата, за да създадат микроканали на дермално ниво.
Стъпка 2: По време на създаването на тези микроканали, епидермалния слой на кожата остава почти непокътнат. Това е едно от задължителните условия, козметичните продукти да бъдат доставени правилно и да бъде постигнат желания ефект.
Стъпка 3: Активните съставки в ампулите на laseMD® са под формата на наночастици. Размерът им е прецизно оптимизиран, за да се позволи проникването им в дълбочина, като същевременно се намалява болката и времето за възстановяване.
Стъпка 4: Микроканалите се затварят в рамките на час след процедурата и молекулите на активните вещества се абсорбират в дермата.

Често задавани въпроси за LaseMD

Какво се случва с кожата по време на процедурата?

Лазерното лечение на кожата с LeseMD е безвредно и не води до странични ефекти. По време на процедурата кожата е защитена и лек дискомфорт се наблюдава в много редки случаи.

Терапията с устройството не нарушава епидермиса, за това и възстановителният период след процедурата е почти минимален.

Чрез лазера се създават микроканали на дермално ниво. Според състоянието на кожата и възрастта на пациента се избират ампули с активни съставки, които се вкарват в микроканалите.

Продуктът прониква възможно най-дълбоко за да може вкараните активни частици да се натрупат в кожата по-лесно.

До най-много час след процедурата, микроканалите се затварят и молекулите на активните вещества започват да действат в дермата. При процедурата не се използва упойка.

Какъв ефект може да се очаква и за колко дълго?

След процедура с LaseMD кожата става по-еластична, което от своя страна изглажда бръчките и забавя появата на нови. Също така употребата на уреда може да намали пигментните петна и да заличи нежелани белези.

Много пациенти се удивяват от ефекта на процедурата върху кожата на деколтето. Значително тя е по-изгладена и изглежда подмладена. Наблюдава се моментално тонизиране на кожата.

Тя изглежда сияйна и добре хидратирана, което прави пациентите подложили се на процедурата да изглеждат много по-млади и жизнени. Дълготрайността на процедурата зависи много от начина ви на живота и ежедневната грижа за кожата.

Разбира се няма вечна гаранция, за това е препоръчително процедурата да се подновява в интервал от една до две години.

Имате нужда от допълнителна информация относно LaseMD?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart