Възползвайте се от промо кода "Esdesmr5" за да получите 5% на всички услуги закупени през онлайн магазина

FaceTite – високоефективен фейслифт

ВИСОКО ЕФЕКТИВЕН ФЕЙСЛИФТ и то БЕЗ СКАЛПЕЛ

FaceTiteЧувствате кожата на лицето и шията си отпусната и това ви потиска? Искате да подобрите визията, формите и контура на лицето си, но не искате да се подлагате на хирургични интервенции? Притеснявате се от дълго възстановяване, отоци и белези?

В днешно време естетичната медицина дава решения за редица предизвикателства поставени пред нея.

FaceTite може да бъде едно от тях!

Какво представлява FaceTite?

Миниинвазивна процедура, която в днешно време може да конкурира и да бъде една от най-добрите алтернативи на оперативната хирургична намеса.

FaceTite е съвременен иновативн метод за стягане и контуриране кожата на лицето и шията, чрез революционна технология, използваща радиочестотна асистирана липолиза.

Посредством насочена радиочестотна енергия (RF) – безопасно и ефективно, накрайникът контурира и свива тъканта, като термично атакува подкожната мазнина.

Така се стимулира процеса на естествено регенериране и синтез на колаген и еластин в кожата.
А резултатът от процедурата е по-стегната кожа за по-дълъг период от време.

Какви са ПРЕДИМСТВАТА НА процедурата за стягане на кожа на лицето – FaceTite?

  • На първо място FaceTite е безопасна и щадяща процедура.
  • Няма оперативна намеса, което е предпоставка за по-кратък възстановителен период.
  • Минимизирани са белезите, синините и отоците, за разлика от оперативния лифтинг.

Това прави FaceTite абсолютен титуляр в неоперативните процедури за третиране на отпусната кожа на лицето и шията, което до сега беше постижимо само чрез хирургичен оперативен лифтинг.

Кои зони могат да бъдат третирани?

Областите на лицето и шията, в които се наблюдава отпускана на кожата. А именно:

  • горни клепчачи,
  • двойна брадичка,
  • увисквания на шията и долна челюст.

Очаквани резултати след манипулация с FaceTite?

FaceTiteВидими резултати се забелязват веднага, а оптималнят ефект се наблюдава от 6 до 12 седмици след процедурата.

Една процедура с FaceTite веднъж на 5-7 години е достатъчна поради изключително добрият видим ефект.

Какъв е възстановителният период след FaceTite?

FaceTite е минимално-инвазивна процедура, която се извършва под местна анестезия или седация.

След процедурата, пациентите могат да се приберат вкъщи и да се върнат в кратки срокове към своя ритъм на живот.

Препоръчително/задължително е да носи стягаща превръзка в продължение на няколко дни.

Може ли FaceTite да бъде в комбинация с други естетични процедури?

Да. Фейстайт се комбинира изключително добре с процедури, като блефаропластика, фракционираната радиочестота на Morpheus, както и подходящи хиалуронови пълнители.

Всички те биват съобразени с типа кожа и тежеста на отпускане на тъканта в областите, които ще бъдат третирани.

Какви са предимствата на FaceTite пред оперативния лифтинг на лицето?

FaceTite е минимално инвазивна процедура с по-малко белези, синини и отоци, с по-бърз възстановителен период и по-естествено изглеждащ краен резултат.

Кожата в областта на долната част на лицето е по-стегната и контурирана. Мастните натрупвания в областа на брадичката и бузите са редуцирани.

Постига се естествена и младежка визия. Възстановителният процес не изисква дълга социална пауза или отделяне от работа.

Във видео материала по-долу можете да проследите всички стъпки от процедурата, както и да научите повече за нея от самия доц. д-р Етугов, който демонстрира как с миниинвазивна интервенция се постигат резултати от хирургичен клас.

Доц. д-р Етугов демонстрира тънкостите при процедурата FaceTite (video click to play).

Защо да изберете процедурата FaceTite в AestheDerm

Това е един от най-иновативните методи на естетичната дерматология, които се прилагат в клиника „Estetics & Dermatology by dr. Doncho Etugov“.

Той е част от естетичните процедури, които осигуряват постигането на страхотни резултати, без да е необходимо използването на класически инвазивни методи с оперативно и хирургично естество.

На практика това означава, че посредством такъв род процедури получавате резултати, достойни за сравнение с ефекта от традиционните оперативни процедури, но без да е необходима хирургична инвазивна намеса.

Това е страхотно предимство, което получавате, благодарение на развитието на технологиите в естетичната дерматология и тяхното умело прилагане от експертите на AestheDerm.eu.

Едно от съществените преимущества на процедурата е, че тя се насочва към комбиниране на два подмладяващи кожата ефекта – редуцирането на мазнините и стягането на кожата.

По този начин се получава по-изчистен и стегнат контур на лицето, което допринася за озаряването му и придаването на по-младежко излъчване.

Всичко това се постига чрез нетрадиционен лифтинг на лицето, който не изисква използването на оперативни техники.

По този начин получавате оптимално контуриране на лицето така че да се запазят неговите естествени характеристики.

FaceTite работи чрез радиочестотни вълни, втечняващи мастните клетки, които впоследствие се изсмукват от специалното електродно устройство.

Освен премахване на излишната мазнина се получава и стимулация на колагеновите фибри под кожата, така че се задвижва естествения процес на подхранване и подмладяване на дермата.

В клиника „Estetics & Dermatology“ на д-р Дончо Етугов ще получите необходимото внимание и експертна грижа.

Цената на услугите тук е съобразена с тяхното естество и прилаганите технологии за постигането на естетичния резултат.

Може да разгледате конкретния ценоразпис на нашия сайт или да се свържете с нас по мейл или телефон. Имайте предвид, че е най-добре процедурата да бъде избрана след предварителна консултация и преглед.

Често задавани въпроси

От какво зависи резултатът от процедурата да е дълготраен?

Резултатите от процедурата са гарантирани и постоянни. Въпреки това, има някои фактори, от които зависи, колко дълготрайни ще са резултатите. Един от най-важните фактори е на колко години е пациента.

Резултатите, които се наблюдават при пациенти под 60 години са по-дълготайни. Състоянието на кожата преди процедурата също е от значение.

Резултатите при здрава и добре поддържана кожа са по-добри от колкото при кожа, за която не са се полагали грижи. Тук е важно да отбележим какво се разбира под добре поддържана кожа.

Ежедневната слънцезащита, здравословният начин на живот и достатъчната хидратация са част от факторите, които определят кожата като добре поддържана. Цигарите, алкохолът и промените в теглото оказват неблагоприятно влияние на здравето и кожата.

Процедурата ще остави ли белези по лицето ми?

За никой не е тайна, че пластичните интервенции могат да оставят белези. Когато става въпрос за процедурата FaceTite може да се очаква наличието на много малки белези, защото се избягва оперативната намеса.

Това не е повод за притеснение, защото тези линии остават добре скрити. Налични са по-скоро около контурите на лицето и около ушите.

Белезите от такъв тип процедура се скриват добре от косата и са много трудно забележими. Все пак с времето белезите е възможно да избледнеят напълно, а до тогава спокойно може да ги прикриете с малко грим.

Понякога се наблюдава поява на малки хематоми, но това не трябва да ви притеснява, защото те се абсорбират от организма до няколко дни след появата си.

Имате нужда от допълнителна информация относно FaceTite?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart