Възползвайте се от промо кода "Esdesmr5" за да получите 5% на всички услуги закупени през онлайн магазина

Лифтинг процедури на ТОП цени

Най-ефикасните лифтинг процедури за подмладяване

ЛифтингВъншният вид винаги е бил от огромно значение. В съвременната реалност все повече и повече хора осъзнават, че поддържането му не е просто проява на суета, а по-скоро проява на загриженост са собственото си благосъстояние.

Разбира се, жизненоважно е да се грижим за здравето си, като спортуваме редовно и се храним балансирано. В повечето случаи външният вид на човек отразява вътрешното му състояние. Понякога обаче усилията, които полагаме, могат да се окажат недостатъчни.

В такива моменти всеки може да се почувства обезсърчен. Факт е, че външният вид играе важна роля за социалния статус на човек. Това е и причината да му обръщаме толкова внимание.

Когато обаче сме направили всичко възможно, но резултатите не ни удовлетворяват, има едно нещо, което можем да направим – да се доверим на професионалистите!

Свикнали сме да асоциираме козметичните процедури с известните личности, които са постоянно на екран и винаги трябва да изглеждат перфектно. Това не значи обаче, че дори и да не ви дават по телевизията всяка вечер, не можете да постигнете идеала за красота.

В следващите редове ще разберете кои са най-популярните и ефикасни процедури за подмладяване, с които да възвърнете изяществото на кожата си.

Клиниките за естетична дерматология са толкова много, че човек трудно може да избере тази, която да му даде желаното. В тази публикация ще ви представим високи стандарти в света на лифтинга.

Видове козметични лифтинг процедури

Едва ли има човек, на когото не му се иска да остане млад. Поради тази причина специалисти в областта на естетичната дерматология постоянно разработват нови методи и използват иновативни технологии, за да постигнат съвършенство, когато става дума за разкрасяване.

Спектърът от козметични процедури е толкова широк, че едва ли бихме могли да обхванем всеки вид в рамките на няколко параграфа. И въпреки това ще се опитаме да ви запознаем с най-ефикасните, за да можете да направите информиран избор.

Навярно няма съвременна жена, която да не е чувала за лифтинг. Това е вид интервенция, с който се подобряват измененията на лицето и шията, причинени от напредналата възраст. Неизбежно е мускулите и кожата да се отпуснат с годините. Това е и причината много дами да се подлагат на лифтинг на лице, за да запазят своя свеж и жизнен вид въпреки годините.

Обикновеният лифтинг се извършва чрез хирургическа намеса. Въпреки това има и други видове, при които това не е необходимо. Много жени предпочитат радиочестотен лифтинг, тъй като при него се използва висока температура, която стимулира фибробластните клетки, отговорни за синтеза на колаген и еластин.

Неоперативните лифтинги стават все по-популярни. Друг такъв е хайфу лифтингът. Извършва се чрез специален медицински апарат, който третира всички слоеве на кожата. Независимо за какъв продукт или услуга става въпрос, всеки потребител се вълнува от качество и цена.

Трудно можем да се доверим на това, което е неизвестно. Това е напълно естествено, тъй като когато става дума за здравето и външния вид, не трябва да поемаме рискове. Вероятно това е и причината много хора да се интересуват от Hifu лифтинг.

Цените на козметичните процедури могат да бъдат много високи. Затова трябва внимателно да се информирате и да изберете онази клиника, която предлага както отлично качество, така и атрактивни цени. В сайта на AestheDerm имате възможността да разгледате от какви хайфу лифтинг цени можете да се възползвате.

Голяма част от дамите ги възпира това, че процедурите за подмладяване изискват хирургическа намеса. Затова и модерните технологии дават възможността за извършване на неоперативен лифтинг на лице по алтернативен начин, който не изглежда толкова страшен.

Още един вид неоперативен лифтинг е лазерен лифтинг. Обикновено процедурата се извършва с неодимов лазер, който с помощта на термично въздействие прониква в дълбоките слоеве на кожата.

С напредването на възрастта много дами се оплакват от вида на брадичката си. Затова и се подлагат на лифтинг на брада. Отпуснатата кожа може да бъде и причината за двойна брадичка, което е още една причина жените да искат лифтинг на двойна брадичка.

Повече за нашите лифтинг услуги можете да разгледате тук:

Доверете се на професионализма

Ако сте решили да се подложите на процедура за подмладяване, има едно нещо, което трябва да направите – да се информирате относно това екипът на коя клиника има необходимите умения за целта.

А в нашият сайт можете да направите именно това – в детайли да проучите какъв е опитът на клиниката, какви услуги на какви цени предлага, за да сте сигурни, че това е правилният избор за вас!

Имате нужда от допълнителна информация относно процедурите за лифтинг?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart