Radiesse лифтинг – филърите се прилагат за запълване на загубени обеми в областта на лицето, за корекция на асиметрия.

В клиника „Estetics & Dermatology“ се работи с висококачествени резорбируеми филъри на базата на хиалуронова киселина и биостимулиращи филъри на базата на полимлечна киселина, поликапролактон и калциеви частици.

Зоните, които се коригират, са скули, устни, нос, шия и деколте.

Какво е действието на Radiesse лифтинг

Radiesse лифтингRadiesse лифтинг използва метод на повдигане и стягане на кожата чрез използването на биостимулиращи инжекционни филъри.

Използва се за коригиране на бръчиците и фините линии и подобряване обема и плътността на кожата при получаването на естествения им дефицит с времето.

Radiesse лифтинг работи на базата на стимулация с калциев хидроксилапатит, примесен с гелообразен компонент, осигуряващ мигновено попълване на обема.

Този незабавен ефект е временен и неговата цел е да запълни дефицита до задействането на новото производство на колаген, вследствие стимулацията от калциевите единици. Именно на последното въздействие се дължи дълговременният резултат от процедурата.

Използва се за обновяване на плътността на кожата в назолабиалните гънки – областта под бузите, която с течение на времето започва да губи еластичност и съответно се наблюдава увисване.

Помага за попълването на загубения обем в областта на слепоочията, брадата, бузите и скулата. Използва се и за издигане и обновяване на контура и подобрява долната линия на лицето.

Какви са предимствата на Radiesse лифтинга

Това е изключително иновативен метод на естетичната дерматология, който осигурява попълване дефицитите на меките тъкани в дълбочина и на повърхността чрез инжектиране на калциеви микросферички.

Поради интензитета на ефекта се изисква използването на около 1/3 по-малко количество пълнител, в сравнение с класическите хиалуронови филъри.

Новият колагенов синтез започва след около 2 до 3 седмици. Пълната резорбация на инжектираните компоненти завършва след около 3 месеца, когато вече е налице и новоформирана тъкан.

Процедурата е подходяща още при появата на първите бръчки след навършване на 30-годишна възраст. Обичайно е достатъчно едно посещение за постигането на търсения резултат, като ефектът от процедурата може да се запази за повече от 1 година. Освен това периодът на възстановяване е изключително кратък.

След консултация на живо с експертите на AestheDerm.eu ще получите съвет коя е най-подходящата процедура за вашия конкретен случай. Заповядайте при нас!

Често задавани въпроси за Radiesse лифтинг

Кога може да се наблюдава ефектът от процедурата и колко дълготраен е той?

Микросферите започват да работят за образуването на колаген веднага след инжектирането. Въпреки това отнема до три месеца да се забележи резултата от процедурата, защото именно толкова време е нужно на новата тъкан да се образува.

За това бъдете спокойни, ако не забележите желания ефект непосредствено след процедурата Radiesse лифтинг. Колкото и иновативна да е процедурата, то не може да се очаква вечен ефект.

С течение на времето организма естествено разгражда филъра и третираната зона възвръща вида си преди процедурата.

Най-често резултатите се наблюдават за период от една- две години, като това варира според пациента и грижата за кожата, която се полага. Вашият дерматолог може да прецени, след колко време да се подложите на повторна процедура.

Какво може да се наблюдава по време на периода на възстановяване?

Възстановяването след подобна процедура не е дълго и болезнено. Почти при всички пациенти се наблюдава зачервяване и лек в третираната зона.

Продължителността на наличието на тези леки състояние зависи от пациента и типа кожа. В повечето случаи тези състояния преминават за периода от няколко часа до броени дни.

За няколко дни третираната област може да е с повишена чувствителност и при допир или по-резки движения да се усеща дискомфорт. Тези леки състояния не изискват допълнителен престой в болница или възстановяване в домашни условия.

Пациентите може да се върнат към обичайния си начин на живот, като само се препоръчва да избягват прякото излагане на слънце на третираната зона за няколко дни.

Имате нужда от допълнителна информация относно Radiesse лифтинга?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart