Филъри през лятото

Филъри през лятото

Филъри за лице през лятото

Често получаваме запитвания дали дадени естетични процедури, като поставянето на филъри, могат да се извършват през горещите месеци. Разбира се, има процедури, които трябва да се избягват през лятото, но филърите не са една от тях.

Ако искате лицето ви да излъчва младост и свежест през летните месеци, филърите могат да ви помогнат да постигнете този ефект. Грижата за кожата през лятото е от изключително важно значение за нейното здраве. През най-топлите месеци от годината факторите като слънчеви лъчи, високи температури и по-честите състояния на дехидратация могат да окажат неприятни ефекти по вашата кожа. Филърите предоставят иновативна козметична процедура, която ще ви помогне да почувствате кожата си по-здрава, сияйна и красива дори през лятото.

Филъри за здрава и красива кожа през лятото – мисията възможна

💉 Инжекционните терапии са идеални за летния сезон, тъй като те са чудесна алтернатива на по-агресивните процедури, които трябва да се ограничават през топлите месеци. Те имат много кратък възстановителен период, а това ви дава възможност да се радвате пълноценно на времето си за почивка.

Поставянето на филъри е козметична процедура, която предлагаме в нашия дерматологичен център. Тази инжекционна терапия предоставя редица положителни резултати, които ще направят кожата ви по-здрава, по-красива и по-гладка.

Ето няколко причини, поради които можем да наречем филърите страхотен помощник в грижата за кожата през лятото:

  • По-добра хидратация на кожата

Лятото е сезон, който излага кожата ни на много предизвикателства. През най-топлите емсеци е много трудно да запазим хидратацията, която е толкова важна за постигане на красива и еластична кожа.

С поставянето на филъри може да си върнете изгубената хидратация и да подобрите обема на кожата.

  • Изглаждане на фини линии и бръчки

Слънчевите лъчи могат да ускорят появата на фини линии и бръчки. Поставянето на филъри през лятото е чудесен начин да се справите с появата на нови бръчки и да подобрите състоянието на кожата особено около очите и устните, където първо се появяват фините линии.

  • Обновен тен и нов облик

Филърите са инструмент, с който може да постигнете ефекта на по-младежкия и сияен тен. Това е особено подходящо за лятото, когато получавате и приятен загар на кожата по естествен начин.

  • Безболезнена и бърза процедура

Поставянето на филъри е бърза и безболезнена процедура, която не изисква дълъг възстановителна период.

Препоръки при поставяне на филъри през лятото

Трябва да се има предвид обаче, че е необходимо да полагате грижа за кожата си, за да може действието на филъра да се запази максимално дълго във времето, тъй като под въздейстивето на UV-лъчите, хиалуроновата киселина /основна съставка във филърите/ може да се разгради по-бързо. Това не означва, че не трябва да се излагате на слънце, но е препръчително да следвате няколко правила, които и по принцип са важна предпоставка за хубава и здрава кожа:

✅ Избягвайте излагането на слънце около седмица след поставяне на филър.

✅ Когато прекарвате времето си на открито, носете слънцезащитни продукти с висок SPF. Ако е възможно, носете и шапка. Това е важно изискване през лятото, независимо дали имате филър.

✅ Добавете качествен антиоксидантен крем или серум към ежедневната си рутинна грижа за кожата, за да се борите със свободните радикали, които състаряват кожата.

✅ Постарайте се да останете максимално хидратирани. В дните преди и след процедурата пийте повече количество вода. Това ще помогне за хидратацията на кожата и ще подсили резултата от поставените филъри.

✅ Избягвайте ходенето на суна или взимането на горещ душ. Високите температури могат да ускори разпадането на филърите. В първите дни след поставянето бъдете изключително внимателни с излагането на кожата ви на високи температури.

✅ Не се гримирайте в първите 24 часа след поставянето на филърите. Не се препоръчва да използвате грим през първия ден след процедурата. Това е важно, защото помага на кожата да се възстанови.

Доверете се на дерматолозите на Aesthederm

Нашият екип от специалисти предоставя качествени дерматологични процедури, чиято цел е да върнат блясъка на вашата кожа и усмивките по вашите лица. Ние използваме най-иновативни техники и методи, с които прилагаме терапии и процедури за лице, тяло и коса.

Ако обмисляте поставянето на филъри за устни или лице, ви съветваме да се допитате до нашия екип от дерматолози. Тази инжекционна терапия се прилага след предварителна консултация, в която са обсъдени спецификите на вашето лице и кожа.

Може да очаквате добри и дълготрайни резултати, които ще помогнат на вашата кожа отново да засияе. Освен професионално изпълнена процедура вие ще получите и препоръки, с които правилно да се грижите за кожата си според нейния тип и състояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка (0)

Cart