Възползвайте се от промо кода "Esdesmr5" за да получите 5% на всички услуги закупени през онлайн магазина

Филъри за лице – мнения и цена

Филъри за лице – мнения и цена

Филъри за лице – запълни, подчертай и уплътни! Дори и в сравнително ранния период след навършване на 25-годишна възраст много хора започват да забелязват първи бръчици и линии, които биха предпочели да не виждат в огледалото.

Най-неинвазивният и щадящ естетически метод за запълване на досадните линии, уплътняване на кожата, подчертаване на лицевите характеристики и възвръщане на обема е именно поставянето на филъри за лице. Той се предпочита пред лифтинга за лице, заради лекотата на процедурата, бързия и естествен резултат и високата достъпност като услуга.

В света на естетиката хиалуроновите филъри са онзи таен еликсир, който тихомълком прекроява стандартите за красота и се противопоставя на времето, както нищо друго. В „Estetics & Dermatology – AestheDerm.eu“ от години се занимаваме с поставяне на пълнители с хиалурон в различни зони и за различни цели.

Дори и без да предполагате, ежедневно виждате лица, озарени от ефекта на чудотворните пълнители, които заглаждат бръчиците, подновяват обема и хидратират кожата в сияйно поддържане на младостта. Защо? Защото филърите са достъпни, ефективни, безвредни и носят мигновени видими резултати и лично задоволство от сияйността в огледалото.

Затова днес ще повдигнем завесата като разкрием най-важното за процедурата, действието и резултатите от едно от най-популярните средства за разкрасяване в нашето съвремие и ще ви доверим какво се крие зад завладяващата енигма на хиалуроновите филъри.

Какво представляват филъри за лице

Те обикновено са в гелообразна кристално прозрачна течна форма и се инжектират с помощта на изключително фина игла. Съдържат хиалуронова киселина – естествена съставка на кожата, която има уникалното свойство да действа като магнит за водните частици, осигурявайки необходимата хидратация за поддържане на младежки и сияен вид. Един класически пълнител варира около 1 мл., в зависимост от зоната на лицето, в която се прилага.

Хиалуроновата киселина е стар познайник на дерматологията, естетиката и ежедневната грижа за красота. Тя е естествено срещащо се в организмите вещество, което е натоварено с „тежестта“ да поддържа хидратацията, еластичността и младежкия обем на кожата.

Хиалуронът се произвежда по биологичен път в кожата и съединителната тъкан. С разлистването на поредната година от календара на нашия живот обаче естественото производство на хиалурон в тялото започва да намалява, а оттам плътността, еластичността и обемът на кожата започват да се губят, влагата – да намалява и така започват да се образуват вдлъбнатини и бръчки.

Тук на помощ идват специално разработените кожни хиалуронови филъри, които компенсират намаляващото количество на хиалурона в кожата. Тяхната работа е да привлекат и задържат влагата за по-дълго като по този начин възстановяват обема и плътността на кожата в третираните зони.

Хиалуроновият дермален пълнител придава обем на кожата и редуцира отпуснатостта. Заглажда бръчките и възстановява загубената влага. Освен това може да се използва за моделиране на профила чрез придаване на деликатен обем в ключови зони. Изключително популярно решение е за уплътняване и уголемяване на устни.

Хиалуроновите пълнители се предлагат в различен вискозитет и размер на частиците, така че да може да се използва най-подходящото лечение за съответния вид бръчки или изгубен обем.

Едно от най-големите им предимства е запазването на естествения вид. Хиалуронът се резорбира естествено с времето и затова ефектът е обратим. Обикновено резултатът издържа между 6 месеца и година като при някои пациенти се наблюдава и по-дълготраен ефект.

Видове филъри и тяхното приложение

Обхватът на действието на хиалуроновите филъри за лице е наистина обширен и значителен. Те могат да се използват за заглаждане на бръчки, за увеличаване обема на конкретни зони и моделиране на контурите и профила. Показват страхотен ефект при бръчки със средна дълбочина.

  • Филъри за устни

Пълнителите за устни са идеално средство за усъвършенстване естетиката на устните. Те добавят допълнителен обем, плътност и пухкавост на зоната, оставяйки устните меки и естествено изглеждащи. Ключът е в използването на правилното количество за постигане на големина, хармонираща с останалите характеристики на лицето. С тях се създава и приятно изваян контур, който дори самостоятелно осигурява съществена разлика и красив естествен акцент върху устните.

  • Филър под очите

Започвате да забелязвате, че под очите ви се оформят вдлъбнатини, които ви придават още по-уморен вид заедно с вече образувалите се тъмни кръгове? Отслабването на орбиталната преграда в областта на долния клепач и загубата на обем в меките тъкани в областта на бузите подчертават долния костен орбитален ръб, което води до появата на мастни джобове, които всички познаваме като „торбички под очите“.

Хиалуроновите пълнители приложени в околоочната зона ще освежат лицето ви и ще възвърнат ведрия ви и младежки вид, независимо от годините. Хиалуронът предоставя страхотен ревитализиращ ефект в зоната под очите чрез запълване на загубения обем и премахване на хлътналостта, белег на отминаващите години.

  • Филър за брадичка и долна челюст

Филърите за челюстна линия помагат за предефиниране на отпуснатия контур и възстановяване на обема в областта. Може да се използва и за оформяне на отдръпната брадичка и създаване на по-балансиран профил, а също така и за коригиране на асиметрии на долната челюст.

  • Корекция на нос с филъри

Чудите се дали има начин за коригиране на несъвършенства в носа, без да е необходимо да се подлагате на процедури, включващи скалпел и шиене? Хиалуроновите филъри са една страхотна възможност за „нехирургична ринопластика“ и премахване на асиметрии. Те се инжектират в ключови зони за изглаждане на гърбицата на носа и отърваване от дребните дефекти.

Дермални филъри за лице мнения

Ефект на хиалуроновите филъри в различните зони на приложение

Хиалуроновите филъри се използват за осъществяването на няколко различни цели – от изглаждане на фини линии и бръчки до подчертаване на естетичните характеристики на лицето и подмладяване на различни части на тялото. Пълнителите с хиалурон осигуряват ефективно:

  • Възстановяване на обем в областта на лицето

Хиалуронът може да се използва за възвръщане на загубени обеми в зоната на бузите, скулите и слепоочията, което да доведе до подмладяване и повдигане на кожата. Ако този резултат ви звучи примамливо, може да се възползвате от услугата поставяне на хиалуронови филъри за лице в AestheDerm.eu.

  • Подчертаване на устните

През последните години инжектирането на филъри за устни е най-търсената лека естетична процедура. И неслучайно все повече дами се изкушават от идеята да се видят с по-сочни устни, на които всяко червило стои по-изкусително. Пълнителите за устни добавят желания обем и внасят дефиниция на устните, постигайки естествена и привлекателна плътност. В нашата естетична клиника предлагаме няколко вида филъри за контур и обем на устни, които пациентите ни обожават.

  • Минимизиране на фините линии и бръчките

Филъри се използват и за запълване на по-дълбоки линии, например в областта на назолабиалните гънки и т. нар. марионетни линии. Заглаждането на бръчките става с помощта на прибавянето на обем и плътност и възстановяване на хидратацията на кожата.

  • Преоформяне на носа

Искате да подобрите естетиката на носа си, без да се подлагате на ринопластика? За целта може да използвате филъри за нос, с помощта на които да подравните неговия контур, да коригирате дребни назални несъвършенства или да повдигнете изящно върха на нослето.

  • Извайване на линията на челюстта и брадичката

Все по-често се използват и филъри за оформяне на долната челюст и брадичката. Качественият филър в ръцете на опитен експерт създава по-дефинирана линия на челюстта и балансирана  деликатно изваяна брадичка.

  • Подмладяване на ръцете и дланите

Хиалуроновата киселина може да върне обема и гладкостта на ръцете, минимизирайки изпъкналостта на вените, сухожилията и видимостта на костите и запълвайки съществуващите бръчки.

Може да се използват и за акцентиране на върха на носа и съответно разкрасяване на линията на профила, а също така и за корекции на кривини и издатини.

Хиалуронови филъри се използват още за възвръщане на обем в бузите и запълване на бръчки със средна тежест, включително и линиите, образуващи се при широка усмивка или т.нар. “smile lines”.

С какви филъри боравим в Estetics & Dermatology – AestheDerm.eu

Грижим се за това да осигурим на нашите прекрасни клиенти най-доброто и най-съвременното от света на естетиката. Затова в момента работим със Saypha, Restylane Juvaderm, Pluryal, Neauvia, TEOSYAL, HYAFILIA, Hyacorp, с цел да ви осигурим най-доброто качество на пазара и необходимото разнообразие, което да отговори на конкретните ви нужди и спецификите на вашата кожа.

Поставяме филъри за устни, филъри за лице, за ръце, филъри за нос, за брадичка, шия и долна челюст, филъри за тяло, включително и за повдигане на задни части. Предлагаме и разграждане на хиалуронови филъри чрез инжектиране на хиалуронидаза.

Готови ли сте да разберете истинското значение на израза „неувяхваща красота“? Заповядайте на консултация в Estetics & Dermatology – AestheDerm.eu, където нашите експерти ще ви помогнат не само да изглеждате, но и да се чувствате по-млади.

Разгледайте предлаганите услуги в страницата с ценоразписа на AestheDerm.eu, където може да откриете висококачествените модели хиалурон, с които работим, както и конкретни цени за всяка услуга за поставяне на различни видове филъри за лице.

One Reply to “Филъри за лице – мнения и цена”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка (0)

Cart