Какво е AccuTite?

AccuTiteAccuTite е най-малкото устройство за стягане и лифтиране на кожата в естетичната медицина, което позволява на лекаря да достигне и да третира най-деликатните и трудно достъпни зони на човешкото тяло.

С AccuTite лекарите могат да прилагат фокусирана радиочестотна контракция и по този начин да се избегне по-инвазивната или ексцизионна хирургична интервенция.

AccuTiteе най-новото попълнение в семейството технологии за радиочестотна асистирана липолиза (RFAL).

Как протича процедурата?

Процедурата се извършва под местна анестезия. С изключително фина двустранна канюла, се достига под повърхността на кожата и чрез нея се обработват малките зони с радиочестотна енергия, която редуцира мастните клетки и стимулира синтеза на колаген и еластин.

Кои зони се третират?

Като минимално инвазивна процедура, това прави Акутайт една от желаните процедури за достигане и третиране на трудно достъпни и изключително деликатни зони на човешкото лице и тяло. А именно: всички малки зони, в които се наблюдава увисване или излишна мазнина.

Подходящи зони са:

  1. Лице – зона около и над веждите, периорбитална гънка, назолабиални бръчки, долната част на лицето и шията
  2. Тяло – зоната на деколтето, горната част на ръцете, лактите, корема, вътрешните бедра, колената, както и интимната област при жените.

AccuTite е част от радиочестотната конфигурация на системата InMode. Апарата има множество защитни механизми вградени в него, които гарантират равномерното му загряване и това прави процедурата безопасна и ефективна.

Грижи и възстановителен период:

Процедурата е миниинвазивна и се изпълнява от малка канюла под местна упойка. След нея пациентът може да се прибере у дома и да се върне към обичайния си начин на живот.

В сравнение с други хирургични манипулации като блефаропластика например, периодът на възстановяване е изключително кратък.

Отокът и синини не са изключени след манипулацията, но бързо отшумяват – в рамките на няколко дни. Препоръчително е да се носи стягаща превръзка 2-3 дни след процедурата.

Резултати:

Резултати могат да се видят веднага. Засилване и разгръщане на пълният ефект се наблюдава във времето след 6 седмици до 12 месеца. Продължава до 5 – 7 години.

Филърите се прилагат за запълване на загубени обеми в областта на лицето, за корекция на асиметрия.

В клиника Есте Дерм се работи с висококачествени резорбируеми филъри на базата на хиалуронова киселина и биостимулиращи филъри на базата на полимлечна киселина, поликапролактон и калциеви частици. Зоните, които се коригират, са скули, устни, нос, шия и деколте.

Предимства на AccuTite процедурата

Процедурата се извършва чрез най-малкия и прецизен радиочестотно контракционен уред на пазара към момента.

Устройството е проектирано по този начин, за да може да осигури прилагане на технологията за неоперативен лифтинг, стягане и контуриране в най-деликатните и крехки зони на лицето, без да се образуват белези.

Прецизното загряване на подкожните мазнини и подкрепата на неосинтеза на еластин и колаген стоят в основата на иновативната технология, обновяваща кожата и създаваща естествен и младежки контур.

Тук става въпрос за минимално инвазивна процедура за повдигане и стягане – лифтинг чрез концентрирани радиочестотни контракции и без каквато и да е било хирургична намеса. За изпълнението ѝ се използва единична фина игла, която не оставя белези.

Друго предимство е максималната безопасност и същевременно ефективност. Неслучайно към момента това е една от най-съвременните и предпочитани технологии за стягане и подмладяване на деликатните зони на лицето и тялото.

Подходяща е за стягане и ремоделиране на назолабиални гънки, областта около веждите, околоочния контур и торбичките под очите, горния и долния клепач.

В крайна сметка отпуснатостта на кожата е елиминирана, а нейните плътност и тонус са обновени. Това допринася за подмладяването на излъчването при максимално запазване на естествения вид на лицето.

Процедурата е изключително прецизна и точна, а резултатите са наистина видими. Всичко това се постига без да е необходимо да се осъществяват хирургически разрези, което рефлектира и в минимизиране на периода на възстановяване след процедурата.

Защо да предпочетете AccuTite в AestheDerm

В естетична дерматологична клиника AestheDerm.eu на д-р Дончо Етугов практикуват тесни специалисти в областта на красотата и здравето.

След първоначален преглед и консултация ще научите кои са най-подходящите според особеностите на вашата кожа процедури и ще имате възможност да изберете най-ефективния метод, съгласно възможните и търсените от вас резултати. Доверете красотата си на истински специалисти и засияйте отвътре навън.

Често задавани въпроси за AccuTite

Има ли болка по време на процедурата?

Това главно зависи от областта, която ще се третира. Както знаете има някои области от тялото, които са по-издръжливи на болка и други, които са по-чувствителни.

Също така под внимание трябва да се вземе индивидуални праг на болка на всеки пациент. Най-често това е генетично детерминирано и се проявява различно при всяка ситуация.

Процедурата задължително се извършва след локална анестезия, която не предполага наличието на болка. AccuTite се извършва в фина двустранна канюла. Пациентът не усеща почти нищо.

Това, което се наблюдава при някои хора, на които се извършва процедурата е леко затопляне в третираната зона. По време на възстановителният период е възможно пациентът да изпитва лек дискомфорт и да усеща мястото на интервенцията по-чувствително от преди.

За кого е подходяща процедурата?

Процедурата е подходяща за всеки, който започва да забелязва белезите на стареенето и иска да ги предотврати. Най-често на лифтиране на кожата се подлагат хора между 35 и 60 годишна възраст.

Важно е да се отбележи, че процедурата е подходяща и за пациенти над 60 годишна възраст, но ефектът може да бъде по-слаб.

Интервенцията с AccuTite е подходяща както за жени, така и за мъже, които искат да придадат на кожата си по-стегнат вид и да отстранят отпуснатата кожа и бръчки в областта около клепачите, устните, шията и челото.

Преди да вземете решение дали това е процедурата, от която се нуждаете, обсадете очакваните резултати с експерт и той ще ви насочи дали това е правилният избор за вас.

Имате нужда от допълнителна информация относно AccuTite?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart