Morpheus8Morpheus8 е първата фракционирана технология за стягане и лифтиране на цялото тяло!

Morpheus8 е нов, революционен апликатор за платформата Inmode, който третира и ремоделира подкожието, както и мастната тъкан. Morpheus8 представлява фракционирана радоичестота, която ремоделира и контурира лицето и тялото.

Подходящ както за лице така и за тяло, като по тялото може да третира успешно целулит и стрии.

Различното при Morpheus8 в срванение с останалите фракционирани радиочестоти са изключитено тънките конусовидни игли (подобно на иглите за акопунктура) и мрежата от електроди, с които работи апликторът.

Иглите проникват от 2 мм до 4 мм в подкожитео, като радочестната енергия работи в дълбочина. По този начин повърхността на кожата остава напълно здрава.

Процедурата с Morpheus8 няма никакъв възстановителен период.

Нужни са 3 процедури в рамките на 3 месеца за най-добри резултати. След това процедурата може да се повтори след около година.

Какъв е ефектът от процедурите с Morpheus8

Morpheus8 колаж

Morpheus8 колаж 2

Morpheus8 колаж 3

Morpheus8 колаж 4

Morpheus8 е специален апарат с електродни тънки микро игли, които навлизат на дълбочина до 4 мм в кожата и задействат фракционна обработка с помощта на радиочестотни вълни.

Чрез тях се достига до вътрешни кожни слоеве, влиянието върху които довежда да промяна отвътре навън.

В крайна сметка се наблюдава естетично обтягане на кожата, обновяване на отпуснатия контур на шията и изпъване на кожата на деколтето.

Макар да достига до значителна дълбочина, специализираното устройство прониква в кожата по такъв начин, че не предизвиква повърхностно увреждане на дермата, тъй като не се използва термично засягане. Тук се постига едновременно известна момента промяна и обновяване еластичността на кожата в дългосрочен аспект.

В зависимост от конкретния случай, може да бъде достатъчна и една процедура. Само с три посещения в продължение на общо три месеца пък могат да бъдат извлечени максимални резултати от осъществяването на фракционната радиочестотна повдигаща процедура.

Радиочестотното въздействие води и до стимулация възстановяването и регенерацията на клетките, а по този начин се насърчава естественото производство на колаген.

Благодарение на това след известен период от време пациентите започват да забелязват видимите подобрения в еластичността и стегнатостта на кожата. Самата композиция на кожата се подобрява, лицето е повдигнато и с по-младежки вид.

Технологията може да се използва за стягане и повдигане на лицето, шията и деколтето. Приложима е и за премахване на целулит и стрии. Положителният ефект от процедурата може да се запази и над 2 години.

Фракционният радиочестотен лифтинг с Morpheus8 е подходящ за прилагане върху лицето, шията, очите, деколтето, ръцете, корема, коленете, бедрата и седалището.

Изберете отличния професионализъм на експертите в „Estetics & Dermatology by dr. Doncho Etugov“ и добрата цена на процедурите с Morpheus8 в AestheDerm.eu и се погрижете дългосрочно за своята увереност.

BodyTite

FaceTite

Апарат 3

Често задавани въпроси за радиочестотния лифтинг

Какви са предимствата на процедурата с Morpheus8?

Благодарение на радиочестотите, с които функционира, Morpheus8 достига дълбочина от 4мм под повърхността на кожата. Това е абсолютно достатъчно да достигне до структурата на кожните клетки и да стимулира регенерацията им.

За разлика от някои лазери, процедурата с този уред не причинява увреждане на горния слой на кожата и предпазва епидермиса от вредно термичното влияние.

Поради тези причини, процедурата е подходяща и за прилагане през летните месеци без риск от нежелана пигментация.

Интервенцията с Morpheus8 е подходяща не само за лицето, а и за други части от тялото като шията, ръцете, бедрата, седалището и корема.

Сред наблюдаваните благоприятни ефекти са стягане на кожата, изглаждане на бръчките, свиване на порите, премахване на белези от акне и премахване на стрии.

Как да се грижа за кожата си след процедурата?

Важно е да се отбележи, че грижите за кожата не трябва да спират след прилагането на подобна процедура, а напротив – трябва да бъдат по-интензивни.

Като за начало е важно кожата да бъде добре хидратирана чрез достатъчен прием на вода. За допълнително овлажняване на третираната област могат да се използват хидратиращи кремове.

Ако до този момент, не сте използвали слънцезащитни кремове за ежедневна употреба, то след подобна процедура те са задължителни за грижата на кожата.

Въпреки че, процедурата не засяга горния слой на кожата, слънцезащитният крем предпазва допълнително епидермиса от негативното влияние на UV лъчите.

Дори през зимата такъв крем трябва да е включен в рутинната грижа за кожата. Не излагайте кожата си на пряка слънчева светлина за няколко дни след подлагане на подобна интервенция.

Имате нужда от допълнителна информация относно Morpheus8?

Обадете се на тел: +359 885 566 650 за да се свържете с клиника Estetics & Dermatology

Количка (0)

Cart