Неоперативен лифтинг на най-деликатните зони с AccuTite

Неоперативен лифтинг AccuTite

➡️ Едни от най-честите притеснения на пациентите, които срещаме в ежедневната си практика, са свързани с третирнето на най-деликатните зони от лицето и тялото. Такива „проблемни“ участъци са: зоната около и над веждите, периорбитална гънка, назолабиални бръчки, долната част на лицето и шията, както и деколтето, горната част на ръцете, лактите, корема, вътрешните бедра, колената, интимната област при жените.

🔝 Добрата новина е, че в клиника Estetics & Dermatology работим с AccuTite – най-малкото устройство за стягане и лифтиране на кожата в естетичната медицина, което позволява достигане до най-деликатните и трудно достъпни зони в тялото.

🔶 AccuTite осигурява прецизно загряване на малките и деликатни области на лицето и тялото. Преди процедурата се прилага местна анестезия. След това чрез много фина канюла се достига под повърхността на кожата и започва селективно третиране на увисналата тъкан, като се осъществява липолиза, подпомогната от радиочестотна енергия. Така третираната зона се подлага на триизмерно ремоделиране и стягане. В резултат постигаме значително лифтиране на кожата без белези, което е видимо на момента. Засилване и разгръщане на пълния ефект се наблюдава във времето – след 6 седмици до 12 месеца, а ефектът продължава между 5 – 7 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка (0)

Cart