7 предимства на лифтинг конците “Aptos“

7 предимства на лифтинг конците Aptos

Днес ще ви запознаем със 7 предимства на конци APTOS. На какво ли не сме готови да се подложим само и само да забавим стареенето. Този естествен процес не може да бъде спрян, но има оригинални решения, които се използват за подмладяване и освежаване на кожата.

Представяме ви иновативна процедура, с която да забавите стареенето и да озарите лицето си с подмладяващ ефект. Това може да се случи след прилагане на нехирургичен метод, който е по-известен като лифтинг конци.

За да получите най-качественият ефект от поставяне на лифтинг конци, ние избрахме да се доверим на марката Aptos. Под това име се включва патентован метод за нехирургическо поставяне на лифтинг конци.

✴️ Лифтингът с конци е все по-търсен метод за изглаждане на бръчките и стягане на отпуснатата кожа без операция. Процедурата включва поставяне на конци в меките тъкани, които след това се изтеглят плътно, повдигайки кожата. В резултат на това лицето е редефинирано, обемът възстановен и ефектите от стареенето са значително намалени.
Конците могат да бъдат както неабсорбируеми, така и абсорбиращи се. Тъй като абсорбиращите нишки се разтварят естествено, кожата започва да произвежда повече колаген и еластин, което дава по-дълготраен резултат. Конците се вкарват без разрез в кожата, така че процедурата е напълно безопасна.

Защо се доверяваме на лифтинг конците Aptos

В нашата практика ние използваме не само конци Aptos, но и се доверяваме на методът за лифтиране разработен и патентован от пластичния хирург д-р Марлен Суламанидзе. Техниката е създадена през 1996 г. като от тогава тя е постоянно усъвършенствана, а портфолиото от продукти с марка Aptos се разширява.

Aptos предлага иновативни решения под формата на лифтинг конци и методите за поставянето им. Те се прилагат както в пластичната хирургия, така и в естетическата дерматология. Конците разработени от пластичния хирург д-р Марлен Суламанидзе са предназначени за извършване на естетически корекции, които не могат да се постигат чрез инжекциони процедури.

Лифтинг конците Aptos имат за цел да изгладят несъвършенствата образували се във фините области, в които поставянето на ботокс или филъри не е подходящо.

Тайната на ефекта, който се постига след поставяне на конците, се дължи на техният състав. Конците са изградени от плътен материал, който съдържа L-Млечна киселина и Поликапролактон. Чрез вграждане на лифтинг конците меките тъкани се издърпват, което от своя страна повдига брадичката и премахва големи гънки в областта на скулите, челото, веждите и около очния контур.

Резултатът е видим веднага след приключване на процедурата – кожата на лицето е редефинирана, обемът и плътността на кожата са възстановени, а ефектите от стареенето са значително намалени.

Лифтинг конците Aptos са абсорбиращи. Това означава, че те се разтварят естествено в кожата, което води до стимулиране на производството на колаген и еластин. Това е гаранция, че дълго ще се радвате на безупречно изгладена кожа след поставянето им.

↪️ Лифтингът с конци има широко приложение за третиране на различни зони – изглаждане на хоризонтални и вертикални бръчки на челото, повдигане на веждите и възстановяване на обема при увисване на бузите. Те могат също така да изгладят линиите около устните и да стегнат увисналата кожа под долната челюст, да повдигнат и подмладят различни части на тялото.

WOW – ефектът от поставяне на лифтинг конци Aptos

Точно това ще е първото възклицание, което ще произнесете като се погледнете в огледалото след поставянето на Aptos конците. Очакваният резултат от този нехирургически метод за подмладяване е цялостно изглаждане и освежаване на кожата на лицето.

В това число влизат заличаване на хоризонтални и вертикални бръчки на челото, повдигане на веждите и възстановяване на обема при увисване на бузите. Лифтинг конците също допринасят за премахването на линиите около устните и стягането на увисналата кожа под долната челюст.

7 предимства на лифтинг конците Aptos

🎯 Уникалните предимства на лифтинг конците Aptos са много повече от 7, но ние ще изброим най-главните от тях. Този иновативен метод за подмладяване е една от най-прилаганите процедури в портфолиото ни от услуги. Ето защо:

☑️ С прилагането на една процедура вие полочвате двойно действие: повдигане на отпуснатата кожа и регенерация на клетките;

☑️ Минимално инвазивна процедура – не се правят големи разрези в кожата и се прилага само местна упойка;

☑️ Процедурата е кратка – максимално дълготраене 20 минути;

☑️ Ефектът е моментален. Резултатите се забелязват веднага след прилагането на процедурата;

☑️ Минимален възстановителен период – до 10-14 дни;

☑️ Повишена микроциркулация – естествено производство на колаген и еластин;

☑️ Дълготраен ефект между 2 до 5 години, който прогресира във времето.

Тези ключови предимства правят лифтинг конците една от най-надеждните процедури за подмладяване, на които все повече дами се подлагат.

Поставянето на лифтинг конци Aptos е подходящо за жени на възраст между 30 и 40 години, при които има наличие на първите белези на стареене на кожата. Процедурата има за цел да заличи първите признаци на отпусната кожа и да повдигне контура на лицето без инжекционна намеса.

След прилагане на подобна процедура, дамите могат да очакват една подобрена визия, при която първите белези на стареенето са заличени. Благодарение на технологията на Aptos и последващото им разграждане, дамите могат да се радват на естествена красота, без нуждата от поставяне на ботокс или филъри.

Мисията на клиника Estetics & Dermatology е да помогне на всяка жена да се чувства красива и щастлива в собствената си кожа. За това се доверяваме на най-естествените начини за подмладяване на дамите и връщането на тяхното самочувствие.

Често задавани въпроси за Aptos конци:

Как работи тредлифтинг с конци Aptos?

Това е нехирургическа процедура, която се прилага с цел контриране и лифтиране на зони на лицето и деколтето. Тя се осъществява чрез поставяне на лифтинг конци Aptos при минимално инвазивен разрез. Резултатът е мигновен – веднага след поставянето на конците, кожата започва да се изглажда и опъва. Кожата около по-чувствителните зони е лифтирана, а контура на лицето е по-добре очертан. В зоните около брадичката, скулите и челото кожата е прибрана и изгладена. Тредлифтинг конците имат функцията да се разглеждат в кожата, което увеличава резултатът от поставянето им с времето. Така се постига дълготраен ефект – кожата е стегната, изгладена и подмладена.

Лифтиращи Aptos конци цена?

Това е един от главните въпроси, който вълнува нашите клиенти. Прилагането на подобни процедури зависи от спецификите на кожата и нуждите на пациента. Цената може да бъде определена след консултация със специалист от нашата клиника, който най-добре може да прецени колко време ще отнеме процедурата и какъв брой конци ще се поставят. Цената на лифтинг конците Aptos зависи от вида конци, които ще се поставят и от зоната, която ще се третира. В зависимост от дълбочината бръчките и степента на отпуснатост на кожата може да е нужно поставянето на повече конци, което ще повиши цената на услугата.

Какви са общите мнения за конци Аptos?

Мненията на клиентки, които са се подложили на процедура по поставяне на лифтинг конци Aptos в нашата клиника са положителни. Те споделят, че са доволни от резултата, тъй като много от бръчките и фините гънки в областта на устните, около очния контур и скулите са се изгладили. При повечето пациенти на са се наблюдавали странични ефекти. Дамите споделят, че са следвали препоръките за по-бързо възстановяване след процедурата. След спазването на 2 седмичен период без прилагането на други козметични процедури и масажи те отново са се завърнали към ежедневната си рутинна грижа за кожата на лицето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка (0)

Cart