Как да удължим действието на процедурите

Как да удължим действието на процедурите

Всички искаме процедурите по естетика да имат максимално дълготраен ефект. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да удължите действието на поставените ботокс или филъри:

☑️ Хидратация – поддържането на кожата хидратирана трябва да бъде ваш приоритет номер едно. Хиалуроновата киселина (основа на повечето филъри) е воден магнит. Повече вода в тялото означава, че ще запазите кожата си хидратирана. Опитвайте се да пиете по 2 литра вода всеки ден.

☑️ Подходяща козметика – Използвайте продукти, които ще спомогнат за удължаване трайността на ботокса/филърите. Нанасяйте серум с хиалуронова киселина върху лицето и шията всяка вечер. Използвайте козметика в домашната си грижа, в чийто състав да присъстват пептиди.

☑️ Внимание по време на спорт – знаете ли, че физическата активност спомага за по-бързото метаболизиране на ботокса/филърите? Разбира се, това не означава да спрете да спортувате. Съветът ни е само да ограничите резките мимики, докато тренирате, които допринасят за по-бързото увисване на кожата.

☑️ Слънцезащита – Използвайте слънцезащитни продукти ежедневно, независимо от сезона. Сигурно вече ви е омръзнало от този съвет, но ние няма да спрем да го даваме.

☑️ Цинк – Знаете ли, че приемането на цинк всеки ден (до една седмица) преди процедурата за поставяне на ботокс/филъри, ще удължи техния ефект? Има много изследвания, които показват, тази взаимовръзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка (0)

Cart