Ботокс или Филър

Ботокс или Филър

💉 Един от често задаваните въпроси от нашите пациенти, е каква инжекционна процедура е най-подходяща за тях. Да изберат ботокс или може би дермални филъри? Въпреки че двата вида инжекционни манипулации могат да се допълват взаимно и се комбинират добре, те не са взаимозаменяеми.

❓ Кога да изберете ботокс?

➡️ Ботоксът би бил идеален за вас, ако имате активни бръчки и линии на лицето – тези, които се образуват при често неволно свиване на мускулите на лицето, като напр. пачи крак, гневна бръчка и дълбоки линии по челото. Резултатите са забележими в рамките на една седмица след инжектирането.

❓ Кога да изберете дермални филъри?

➡️ Както подсказва името им, дермалните филъри „запълват“ лицевите гънки и контури. Те са идеални за възстановяване загубата на обем – процес, който неминуемо съпътства напредването на възрастта. Повечето филъри съдържат естествени вещества като хиалуронова киселина, колаген и др. Те биха били подходящ избор, ако искате да реуцирате появата на бръчки около очите, носа, устата и челото. Те са мнгого ефективни и за подобряване състоянието на белези, както и за подмладяване на ръцете.

👨‍⚕️ Най-добрият начин да разберете кой инжекционен метод е подходящ за вас, е да се допитате до специалист, който ще ви консултира и препоръча процедура, съобразена с индивидуалните особености и анатомичните аспекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка (0)

Cart