Възползвайте се от промо кода "Esdesmr5" за да получите 5% на всички услуги закупени през онлайн магазина

Ремоделиране на кожата с Viva Venus

Ремоделиране на кожата - Viva Venus

Идеите ни за естетиката се променят с вековете, но едно нещо остава – идеалът ни за младост и красота.

Сред множеството техники и методи за подмладяване, единствено ремоделирането на кожата чрез Venus Viva предоставя цялостна и широко приложима терапевтичност на кожата по цялото тяло.

Днес от Estetics & Dermatology ще ви разкажем малко повече за това какво представлява Viva Venus ремоделирането, какво да очаквате от него и защо това е най-новото в света на козметиката.

Какво представлява Viva Venus

Venus Viva, или естетика на живота, е уред, който използва радио честоти за затопляне на кожата до 67 градуса.

Това се случва чрез апликатор, който се поставя директно на кожата за определен период от време докато кожата се нагрее до тези много специфични температурни стойности.

Периодът за апликация може да зависи от видът на кожата и дълбочината на бръчките или раните по лицето.

При нагряване на кожата до 67 градуса по Целзий се стимулира синтеза на кожен колаген, еластин и хиалуронова киселина. По този начин се намаляват фините бръчки, целолит и видът на увиснала кожа.

Какви са ефектите от Viva Venus ремоделирането на кожа

При нагряването на кожата чрез радио честотна вълна се получава частично местно задвижване, чрез което се увеличава синтеза на колаген и еластин. Тази техника представлява повече от адекватна алтернатива на facelift процедурите, като се счита за неинвазивна техника.

По време на самата процедура може да се усети лек дискомфорт, като следствие на самото нагряване ще се наблюдава леко зачервяване и частичен оток с размера на апликатора.

При нагряване на кожата до желаните стойности, апликаторът автоматично спира нагряването, за да се предотврати прегряване и нараняване на епидермиса.

Техниката и способността на козметика да идентифицира видът на кожата и продължителността на третиране е от огромно значение за успешността на самата процедура.

Преди третиране е важно кожата да бъде чиста и обезмазнена, за да се увеличат позитивните ефекти.

Отоци и зачервявания от радио вълните изчезват в рамките на 24 часа, най-често до 12 часа след самата процедура.

Ремоделирането на кожата чрез термична реакция предизвиква обратното синтезиране на иначе закърнели еластинови и колагенови запаси в организма.

За най-добри резултати е желателно да се приемат хранителни добавки съдържащи чисти екстракти от колаген и еластин. Така ще се забърза ефектът на самата процедура.

Безопасност и трайност

Според американската агенция за безопасност на храните, тази процедура е безопасна с минимални странични ефекти.

При правилно прилагане, термичното ремоделиране на кожата чрез Viva Venus апаратите, може успешно да намали видимостта на бръчките, увисналата кожа и целолита.

Процедурата не е ограничена в употребата си само и единствено върху кожата на лицето, може да се ползва във всички засегнати зони от тялото.

При пациенти в напреднала възраст е желателно да се премине към терапевтична употреба на хранителни добавки или козметика с колаген и еластин.

Така на тялото се предоставят градивните частици, които могат възможно най-добре да отговорят на термичното радио-ремоделиране на кожата.

Трайността на следпроцедурните резултати зависят от видът на кожата, възрастта на пациента, както и начинът на хранене. При излагане на директна слънчева светлина е възможно да се наблюдава забързана обратимост на възвърната еластичност на кожата.

Ако искате да разберете повече за това как Venus Viva ремоделирането на кожа може да се отрази на вас, можете да се свържете с нас, Estetics & Dermatology още днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка (0)

Cart