Възползвайте се от промо кода "Esdesmr5" за да получите 5% на всички услуги закупени през онлайн магазина

Радиочестотен лифтинг – Morpheus8

Радиочестотен лифтинг - Morpheus8

Питали ли сте се как моделите от кориците на модните списания изглеждат винаги перфектни? Съвсем нормално е ако се съмнявате, че това, което виждате, е тяхната естествена красота.

В днешно време все повече и повече известни личности разчитат именно на външността си и поради тази причина правят всичко възможно, за да изглеждат млади и жизнени.

Факт е, че снимките винаги се обработват по начин, който да гарантира това. Има обаче и друг фактор, който не е за пренебрегване – козметичните процедури.

Клиниките за естетическа дерматология са все по-често посещавани. Това не е случайно, тъй като хората (независимо от пола) искат да изглеждат добре и да се чувстват комфортно в тялото си.

Както балансирания хранителен режим и редовните физически упражнения, и интервенциите, които се правят в името на красотата, играят важна роля в това да се погрижите за вашето тяло.

Видовете процедури са изключително много, но в тази публикация ще засегнем вероятно най-популярната от тях – лифтинга, и по-конкретно фракционния радиочестотен лифтинг, който се извършва с помощта на иновативния Morpheus8 апликатор.

Какво представлява радиочестотният лифтинг

Когато става въпрос за естетическа дерматология, вероятно първата асоциация е с хирургическите намеси, през които трябва да преминете, за да изглеждате така, както искате. С развитието на технологиите обаче навлизат нови методи, които са не само по-ефективни, но и са причина по-голяма част от дамите да склонни да им се доверят.

Радиочестотният лифтинг прави именно това. Той е неоперационен метод, който подобрява кожната структура на лицето и тялото. Работи чрез висока температура, която прониква през всички слоеве на тялото и стимулира фибробластните клетки, които произвеждат колаген и еластин.

Morpheus8 обаче може да бъде още по-ефективен. Важно е да споменем, че е напълно безопасен, тъй като вероятно немалък брой хора са скептични, когато става въпрос за козметични процедури.

Чрез тънките конусовидни иглички апликаторът прониква кожата, като я снабдява с енергия, която да обнови тъканите. Може би ви е известно, че кожата е изградена от няколко слоя. Не всички технологии обаче достигат до най-дълбоките слоеве.

Morpheus8, от друга страна, достига до мастния слой, като изглажда кожата на хирургично ниво. Причините, които могат да ви подтикнат да се възползвате от него, могат да бъдат какви ли не. Той е ефективен както при дълбоките бръчки и липсата на еластичност на кожата, така и при целулит, стрии и белези от акне.

Няколко основни предимства

Едва ли ще успеем в няколко реда да представим всичките плюсове на този вид радиочестотен лифтинг. Въпреки това ще изброим няколко, които намираме за най-важни.

Безспорен факт е, че основната цел е подмладяването на кожата на лицето. Шията обаче също не трябва да бъде пренебрегвана, а обикновено повечето манипулации се извършват трудно. Тази нова технология обаче има способността да окаже траен стягащ ефект на шията.

Също така лифтингът може да се извършва през лятото, без да съществува риск от пигментация на кожата, а резултатите могат да се запазят за повече от две години.

Този начин за подмладяване на кожата е подходящ за всяка възраст. Стареенето е неизбежен процес, който се случва на всекиго. Въпреки това имате силата да му противодействате, като се подложите на лифтинг с Morpheus8.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка (0)

Cart